Regionalne > Århus, Aalborg ...
polacy w Århus i okolicy
aarhusN:
--- Cytuj (zaznaczone) ---uważam iż jest to dobra organizacja do nawiązywania nowych znajomości
--- Koniec cytatu ---
to chyba tylko Twoje zdanie.osobiscie nie mam nic przeciwko tzw.zwiazkom polakow,ale jezeli chodzi o aktywnosc to facebook i to forum bije zwiaski tysiackrotnie na glowe. jezeli nawiazywanie kontaktow odbywac ma sie tylko poprzez organizowane zabawy ze dwa razy do roku to czarno to widze.poza tym bylismy raz na spotkaniu takiego zwiazku i nie za bardzo mi sie zpodobalo(96% obecnych to polacy ,ktorzy przyjechali tutaj ok 20-30 lat temu,ktorzy stanowia specyficzna grupe )
malinka2305:
dokladnie ala babcie na straganie komentarze i plotkarstwo nie ma usmiechu i zabawy raczej zawzietosc i msciwosc ze ktos ma lepiej
ja znam ta stara polonie i ta nowa wiec troszke sie nasluchalam i strescila opowiesci do takiego stanu jaki tu czytacie
SOłTYS:
28 maja bedzie dyskoteka polska w Århus .
Klub polski to organizuje .
Dzisiaj pod Kosciolem rozdawali ulotki
Bylem na zabawie karnawalowej i bylo bardzo fajnie ! 8)
A co do tych imprez zwiazku to strary przegioles bo bylem juz nie jeden raz i bylo spoko .Pewnie ze to nie jest dla nastolatkow ale ludzie sa fajni i duzio mlodych stara polonia jest tez ok .
Inna sprawa ze tam nie mozna rozrabiac ani demolowac wiec niektorym moze sie to nie podobac i wola imprezy na facebooku :D
Ja tez jestem stara polonia (chociaz nie jestem stary)i wiem ze sa spoko ludziki 8) a kazdy jest mile widziany i nikt nikogo nie pyta jak dlugo tu mieszka .
Od tych starych tez duzo mozna sie dowiedziec .
Nie chce misie przepisywac calej ulotki wiec tylko kontakt.
Kontakt: związek@polonia-aarhus.pl
Telefon: Agnieszka - 31 26 72 33, w godzinach 17:00 - 19:00
deathclaw:
widze ze sie pare dni spoznilem :D link juz nie dziala ;(
Nawigacja
Idź do wersji pełnej