Ogólne > Rodzina ...

koleczki

<< < (3/3)

ciacho:

--- Cytat: magde1985 w 07 Sty 2011, 22:14:23 ---W Danii ciężko cokolwiek kupić na kolkę. Ja dla swojego synka sprowadzałam krople z Polski. Coś tam jeszcze mi zostało. Jeśli więc nie udało ci się nic kupić to służę pomocą. Pisz na privat.

--- Koniec cytatu ---

:o Co masz na myśli mówiąc ciężko???  :o

Wystarczy wyjść z domu, znaleźć najbliższą aptekę i poprosić o Mylicon, gdzie tu "trudność wykonania"???

Mrozik:
ehh kolki kolki sam do przezylem,na szczescie moj syn wszedl w 5 miesiac i kolki ustaly.Walczylismy z nimi co wieczor i nieraz przez caly dzien.Prsowanie pieluch troche pomagalo.najlepej dac dziecku espumisan po nim moj syn zasypial elegancko,polecam tez lefax z niemiec lub polski infacol,w ostatnim miesacu po urlopie w Polsce przywiozlem synowi zwykly termofor kupiony z apteki,po zalaniu go wrzatkiem i polozeniu na brzuszku kolki przechodzly.Zadne diety(jesli karmisz)nic nie dadza,jesli dziecko ma miec kolki to bedzie mialo i tak - bratowa mojej zony karmila piersia cudowala z dietami (praktycznie jadla tylko suchy chleb i pila wode)a dziecko darlo sie calymi dniami.Butelki antykolkowe,smoczki i mleka to tez niezla sciema,w przypadku mojego syna nic nie pomoglo.

neletop:
Pewnie zaraz beda ciekawe komentarze, ale co tam.

Sprobuj okladow z lisci kapusty na brzuszek.
Kapusta w ogole jest wspanialym lekiem - probowalam i pomaga na wiele dolegliwosci (bole krzyza, migrena, bezsennosc)

http://gramzdrowia.pl/uleszka/niezwykla-kapusta/co-i-jak-stosowac.html
"Biegunka (bóle jelitowe, bóle żołądkowe)
Stosować przez całą dobę okłady z kapusty na brzuch
Kolka wątrobowa (kolka żółciowa)
Do zbolałego miejsca przykładać liście"

bater:
Jak już liście to koniecznie "trawy". Ja proponuje trawkę żeby zapalił jeśli nie sam to inhalacje zróbcie to wspaniały lek wiem z własnego i wielu przyjaciół odczuć pozdrawiam i miłego jarania
P.S. a jaki radosny będzie i apetyt mu dopisze po tym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej