Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
łapanka w Esbjergu
szuli88@wp.pl:
witam diś w Esbjergu jest łapanka na Polskie auta. prosze nie pytac o szczegóły bo nie mam czasu opdpisywac pozdro
asia1234:
a wczoraj była w Odense i co?!"łapanka",ha ha!po prostu,w końcu,skat i policja zaczęli bardziej przykładać się do pracy!i bardzo dobrze bo pieniądze ,które z tego tytułu wpłyna do budżetu,bardzo się przydadzą.bo,znając życie i przykłady,większość tych,którzy mają samochody na pl blachach,są na zasiłkach i jeszcze narzekają,czemu tak mało,czemu tak krótko etc!odpowiedź jest oczywista-bądźcie uczciwi,nie oszukujcie!wiem,ze zaraz zacznie się "nagonka"na mnie ale nie dbam o to.napiszę więcej,jak dla mnie to powinni "wyłapać"wszystkich,zarekwirować auta,nałożyć kary,a jak się nie podoba-to do Polski!!!pozdrawiam.
gerary23:
,.kl/l
[Posted on: 15 Sty 2011, 18:25:17]
widze ze niektórym to zal .... sciska ze wydali kase na zmiane blach na Duńskie { jak ktoś jest głupi to niech daje sie ......} a to przeciez Dunczycy sa ..... i chca zdzierać kase z obcokrajowców ,kto mówił Polacy przyjerzdzajcie praca czeka !mówią ze polacy ich oszukują a sami co robią - kontrakty za 60 koron to nie nest oszóstwo niech dadza wszystkim kontrakty za 120 koron ,dlaczego w innych krajach tak sie nie dzieje jeżeli ktoś przyjezdza tu na pare miesiecy to po jaka cholere ma zmieniać blachy ,pytam sie co ich boli ze ludzie jezdza na zagranicznych numerach przecierz mamy oc ,kupujemy tu paliwo .placimy podatki wiec jeszcze raz pytam co ich boli - pieniądze ?,zmiana numerów powinna sie tyczyć osób które chca sie tu osiedlić , jezeli jestem zameldowany w Polsce to jak zmienie blachy na Duńskie to znowu nie moge sie poruszac w Polsce na zagranicznych nr ( taki paradoks} Żenada . na moje powinni wprowadzic jakies winiety czy coś w tym stylu i byłby spokój
Piotr_223:
--- Cytat: gerary23 w 15 Sty 2011, 18:48:04 ---,.kl/l
[Posted on: 15 Sty 2011, 18:25:17]
(..) - kontrakty za 60 koron to nie nest oszóstwo niech dadza wszystkim kontrakty za 120 koron (..)
--- Koniec cytatu ---
sorry za OT, wiem, ze pisanie o tym jest bez sensu, ale napisze jeszcze raz: co Cię boli albo tych co pracują za za 60 dkk/h. Nikt ich nie zmusza, do podpisywania kontraktów za taką kasę.....
vordingborg:
asie 1234 boli że miała nisana z 2002 na PL za 4..... koła a teraz musi jeździć starym gratem na DK ,aż się sypnie!jak sama napisała "naprawdę niskie pobutki nią kierują zwłaszcza że sama skatowi zarobić nie pozwoliła "
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej