Ogólne > Hydepark

Ubezpieczenie samochodu - gdzie najlepiej i najtaniej

<< < (2/14) > >>

giuseppe_Randers:
Mrozik sprobuj tez w Gjensidige. www.gjensidige.dk.

cwsm111:

--- Cytat: turbo w 28 Sty 2011, 22:15:21 ---Nie polecam GF gdy prosiłem o ofertę cenową nie chcieli ze mną rozmawiać mało tego chcieli ode mnie duńskie prawo jazdy nie wiadomo po jaką cholerę.
obecnie mam w ALM.BRAND ze zniżkami z polski płacę tylko 2600DKK ubezpieczenia  ;D wszystko załatwiałem przez e-maila.
kolega też niema zniżek bo auto ma dwa lata i płaci tam 8200DKK o ile dobrze pamiętam.
nie polecam też TopDanmark!!!
kalkulator cen w ALM.BRAND http://www.almbrand.dk/abdk/Privat/Forsikring/Beregnpris/index.htm

--- Koniec cytatu ---

A dlaczego nie TopDanmark ?

Swego czasu przy szukaniu najlepszych ofert ubezpieczeniowych trafiliśmy do ALM.BRAND gdzie pani po wstępnych wyliczeniach poinformowała że oni są drodzy i może byśmy poszli do TOP.D. bo oni są najtańsi .Swoją drogą zabawna postaw pani w AB

daniaa:
Bardzo wiele jest warunkow przy ubezpieczeniu.

Ktos tu pisze, ze ALM.Brand jest tanie - na ich kalkulatorze wyszlo mi 22 tys.
Ktos tu pisze, ze GF jest tansze - bylem u nich rok temu - zawolali mi ok. 20tys.

Ktos tu pisze,ze IF jest drogi. A z kilku fim wlasnie u nich mi wyszlo najtaniej - bo 16tys.
Te ceny to razem z kasko. I nie piszcie mi ze duzo place, bo przeciez nie znacie wartosci mojego auta, a to przeciez ma decydujace znaczenie przy kasko.

Mrozik:

--- Cytat: piott w 28 Sty 2011, 21:10:46 ---Wielkosc ubezpieczenia jest tez zalezna od wieku kabusewcy.Placisz dosc duzo.Mysle ze nie masz jeszcze 25 lat.

Sprobuj  w   IF .

--- Koniec cytatu ---

Mam 28 lat.

W GF trzeba miec dunskie prawko - dzwonilem tam zmienily sie zasady.

Sprobuje w ALM Brand - zadzwonie tam jutro

w moim banku zaproponowali mi 16,5 tys

kitty:
moi znajomi i ja mamy w tryg i dla nas byla to najlepsza oferta. :) ale oczywiscie wszystko zalezy od tego, jakie to auto, ale tez od Twojego wieku i wielu innych rzeczy. najlepiej skontaktowac sie z roznymi firmami i wybrac najtansza oferte. powodzenia! :)
ps tryg uznaje polskie znizki. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej