Ogólne > Hydepark
Ubezpieczenie samochodu - gdzie najlepiej i najtaniej
lolek103:
oj daniaa marudzisz najpierw sie pytasz o porade i grymasisz po kiego wec pytasz jest tyle firm ze chyba mozesz sobie sam sama wyszukac mysle ze masz pc i internet
daniaa:
Dzieki lolek103, ale ja wiem ze jest "tyle" firm, bo od lat korzystam juz z IF. Chce zmienić firmę i SAM sobie wyszukałem DAF. A pytam się o ich promocję.... bez grymaszenia :P
piott:
--- Cytat: daniaa w 07 Lis 2011, 07:48:11 ---Dzieki lolek103, ale ja wiem ze jest "tyle" firm, bo od lat korzystam juz z IF. Chce zmienić firmę i SAM sobie wyszukałem DAF. A pytam się o ich promocję.... bez grymaszenia :P
--- Koniec cytatu ---
A mozesz podac powod dlaczego rezygnujesz z IF. Ja dlugo korzystam z ich uslug i jestem bardzo zadowolony. Nie narzekam takze na wysokosc skladek . Jezeli masz u nich ubezpieczenie dluzszy czas jak piszesz to powinienes miec spore znizki.
Baumi:
Jeśli chodzi o IF to tez zmieniłem ich na Alm Brand w tym roku, ponieważ na tych samych warunkach dużo taniej wyszło mi w Alm Brand anizeli kontynuowac w IF. Dodam, ze rok wczesniej takze dzwonilem do Alm Brand i podali mi duzo wyższą kwotę aniżeli IF (dlatego poszedłem do IF'a), po roku sytuacja odwrotna - nie wiem jak oni to liczą...
Hans:
--- Cytat: roga w 05 Lis 2011, 17:51:44 ---Krzak jak Krzak ale www.pomoc.dk to firma, ktora reklamuje sie tutaj na Forum i zna sie prawie na wszystkim ...
--- Koniec cytatu ---
Może i się zna, ale np. polecany przez nich handlarz aut jest niezbyt godny zaufania.
Np. A6 ściągnięte świeżo przez nich z Niemiec miało w ogłoszeniu przebieg 115kkm, podczas gdy pod maską w rzeczywistości wisiała sobie zawieszka z ostatniego przeglądu z wpisanym przebiegiem 192kkm.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej