Ogólne > Hydepark
Ubezpieczenie samochodu - gdzie najlepiej i najtaniej
piott:
Hans przeciez 80.000km to mala roznica:) moze jeszcze to byla benzyna nie diesel..
daniaa:
Bo to akurat taka tradycja polska utrzymywana przez ... Polakow, ktora zawitala nawet do Danii :D cholerni handlarze - sami sa cofnieci.
--- Cytat: piott w 07 Lis 2011, 09:36:40 ---A mozesz podac powod dlaczego rezygnujesz z IF. Ja dlugo korzystam z ich uslug i jestem bardzo zadowolony. Nie narzekam takze na wysokosc skladek . Jezeli masz u nich ubezpieczenie dluzszy czas jak piszesz to powinienes miec spore znizki.
--- Koniec cytatu ---
Znizki mam, ale nadal place sporo. Zauwazylem, ze M.IN. ma znaczenie w IF jakie auto masz (wielkosc, moc itd.). Im mniejsze tym taniej, a ja mam i "mocne" i duze. Natomiast w DAF jest granica do 90KM i od 90KM.
lolek103:
hi daniaa tak powaznie ja jestem w topdanmark duzo lat i jestem z nich zadowolony wybor nalezy do ciebie
phil:
A ja jestem w nykredit mam wszystkie znizki (przespisane z Polski) i OC za samochod z silnikiem 1.2 place 3600kr rocznie
Hans:
--- Cytat: phil w 09 Lis 2011, 12:27:07 ---A ja jestem w nykredit mam wszystkie znizki (przespisane z Polski) i OC za samochod z silnikiem 1.2 place 3600kr rocznie
--- Koniec cytatu ---
Co prawda nie podałeś swojego wieku, planowanego przebiegu auta i innych danych mających wpływ na zniżki/zwyżki, to i tak stwierdzę, że DROGO.
[Posted on: 09 Lis 2011, 12:34:54]
--- Cytat: piott w 08 Lis 2011, 14:59:05 ---Hans przeciez 80.000km to mala roznica:) moze jeszcze to byla benzyna nie diesel..
--- Koniec cytatu ---
Ale zawsze jest różnica... Swoją drogą, to to A6 ciągle jest na ich stronie, i z nawet ciut mniejszym przebiegiem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej