Ogólne > Kultura

Brak kultury

(1/38) > >>

roga:
Wszystkim, ktorzy oburzaja sie na wypowiedzi o polakach (rowniez wypowiedzi polakow), chamstwa, arogancji itp przkazuje tylko jeden przyklad z zamieszczonego dzisiaj ogloszenia.

"TY BARANIE "NIESAMOWITY SPACER"  JA PIERDOLE BURAKU:):)!  CHYBA NA MARSIE! HEHE!   R.K."

[Posted on: 04 Lut 2011, 11:25:47]
A tak na marginesie, zwrocilem uwage, ze jezeli ktos zalozy watek, w ktorym mowi sie krytycznie o nas samych, o naszym spoleczenstwie, o polakach w Danii , o polakach w Polsce - to raczej nie chcemy tego sluchac. Nie za bardzo interesuja nas informacje i wiadomosci o tym jak to nprawde tutaj jest, jak to wszystko dziala, na co nalezaloby zwrocic uwage i co mogloby sie nam przydac. Nie - to wszystko "oblewamy". poniewaz oczywiscie wiemy najlepiej! Za to tysiace postow o "polskich blachach", jak ominac taki czy inny przepis, jak dostac cos z komuny za nic. I to jest wlasnie nasz obraz. Tacy jestesmy, a zmiana tego stanu rzeczy trwa pokolenia. Forum nie jest bezludna wyspa i jestem przekonany, ze z taka iloscia uczestnikow w dyskusjach (jezeli mozna to nazwac dyskusjami), jest reprezentatywne dla polskiej spolecznosci.

myszol:
Czego mozna spodziewac sie jak dorwie sie jeden z drugim do darmowego neta I klika jednym palcem .jeden przez drugiego chce BYC madzrzejszy .mam na oku CHAMSTWO LUKASHERO CZY JAK MU TAM .JEGO docinki w dyskusjach przechodza ROZUM NIEJEDNEJ BLONDYNKI (uklon w strobe blondynek)JEST WIELU jeszcze chamowatych take cos niech pisza sobie na PRIVAT.Swiat sie pokrecil wylapalam ogloszenie polki ze szuka pracy przy bawieniu dziecka za 40 KORON NA GODZINE zadzwonilam pod ten nr I owa pani powiedziala ze jej wystarczy Bo  I tak siedzi I  NIEMA PRACY.CZEGO WYMAGAC W DYSKUSJACH NA FORUM JAK SAMI DLA SIEBIE NIE MAJA SZACUNKU .

inna:
Nie wiem co masz do blondynek ????
A co do kultury zgadzam sie rownez z toba. Bo po mnie jada jak ruski czolg i to wszyscy. Nawet Roga.  :-[
Uwazaja ze nigdy nie mam racji, choc od 10 lat pomagam zbladzonym. I jak do tej pory chyba wszyscy maja sie dobrze (chyba) :-\.

kaja83:
Osobiście uważam, że jesteśmy skomplikowanym narodem. W pozytywnym, jak i negatywnym tego określenia znaczeniu.
Nie ważne jest jaki mamy paszport, ważne jest czy jesteśmy dobrymi ludzmi!
No i odrobina kultury jeszcze nikomu nie zaszkodziła  ;)

Moje motto to:
"always look on the bright side of life"

frisms:
dobry temat – moze tutaj bedzie kulturaniej niz w innych  watkach, ja sama wielokrotnie zwracalam uwage na “jezyk z ulicy” nie bede tutaj cytowac bo az sie nie dobrze robi

nie dawno zwracalam uwage niejakiemu  Robertcph uwage zeby mial chociaz troche szacunku dla Roga, bo facet pojechal strasznie,mnie sie zrobilo przykro, bo co Roga jest winny ze ma ogromna wiedze,pisze mase postow glownie na temat, pisze prawde i jest “niepoprawnym megalomanem” cale szczescie ze jest ktos taki cierpliwy

jak czytam jakies “na cenzurowanym” zglaszam autora do usuniecia postu, bynajmniej jest wtedy mniej swinstwa na forum

od dawien dawna pytana obcokrajowcow skad jestem ledwo przechodzilo mi przez gardlo “z Polski”, kilka razy sklamalam zeby miec swiety spokoj, jakie szczescie ze juz teraz nie mam tego problemu,zostalo mi tylko “pochodzenie” w papierach  :)

inna nie udawaj pokrzywdzonej bo swego czasu tez mi sie nie zle oberwalo "chamsko" od ciebie na forum

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej