Ogólne > Kultura
Brak kultury
jamjurand:
frisms,
Pomoge Ci :) : jak mnie ktos pyta skad pochodze, odpowiadam zazwyczaj z Bangladesh, no i koniec dyskusji bo niewielu dunczykow
wie co to za "potrawa" :) , uparci i ciekawscy moga dalej pytac: a co ty tu robisz? To odpowiadam, ze przed laty zostalem poproszony o pomoc w rozwinieciu dunskiego spoleczenstwa i dlatego tu sie zjawilem, nikt nigdy nie pytal dalej, na szczescie :)
varszafiak:
Czytam i nie chce mi sie wierzyc ze pobyt Tutaj zmierza do takich refleksji. To przerażające.Wstyd
cwsm111:
"jak czytam jakies “na cenzurowanym” zglaszam autora do usuniecia postu, bynajmniej jest wtedy mniej swinstwa na forum"
Tylko trzeba mieć możliwość zgłoszenia do moderatora,funkcja "zgłoś do moderatora"działa lub nie ,albo inaczej niektórych osób nie da się zgłosić , akurat przy wymienionym przez ciebie użytkowniku wyskakuje informacja -
Nie masz dostępu do tej sekcji
Przed momentem przetestowałem i ciebie frisms jestem wstanie zgłosić a np. jamjurand nie , ponieważ wyskakuje informacja jaką podałem wcześniej.
Oczywiście można zgłosić do moderatora w inny sposób (PW) tylko trzeba wiedzieć kto nim jest a to jest chyba wielka tajemnica , jedynie w hydeparku jest wyszczególnione kto tym się zajmuje.
ReFormer:
roga - co by nie pisac - zalozyles watek, w ktorym obrazasz Polakow ;)
A forum nie jest w ogole reprezentatywne, bo na nim udziela sie jedna grupa Polakow - emigranci.
Mysle, ze trzeba wyluzowac i zyc swoim zyciem. Co z tego, ze ktos napisze:
"TY BARANIE "NIESAMOWITY SPACER" JA PIERDOLE BURAKU:)Uśmiech! CHYBA NA MARSIE! HEHE! R.K."?
Dla mnie to sygnal, ze z tym osobnikiem nie chce miec nic do czynienia, ale to jego sprawa co pisze. Kazdy czlowiek jest inny, ale przynajmniej dzieki temu jest ciekawie ;)
M z Horsens:
frisms ciekawi mnie czy wstydzisz się też swoich rodziców Polaków?
Ja osobiście jestem dumny że jestem Polakiem, znam wielu wartościowych ludzi zarówno w DK jak i w PL i nie rozumiem dlaczego miałbym się wstydzic? Nie jesteśmy wyjątkowi jak coniektórym się wydaje, w każdym narodzie są ludzie i buraki co niechlubne zdanie wyrabiają ,ale czy to powód żeby wszystkich mieżyć jedną miarą?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej