Ogólne > Kultura
Brak kultury
@ae@:
....Mi nie brakuje przyjaciół, byłam i jestem spełniona zawodowo. A wiesz po czym to widać??? A po tym że ja jestem na forum bardzo rzadko, bo szkoda mi marnować czasu...
Chyba jednak troche za czesto tu bywa.
Tak tu zle, glupi ludzie, niespelnieni zawodowo i rodzinnie a jednak ciagle tu wraca...
Cos ja przyciaga? Pociaga? Czegos jednak bardzo brakuje, ze nie moze obejsc sie bez poloniainfo.dk?
Hm...ciekawe...
:-)
halaso:
Prawda jest taka, że 20 lat temu gdy tacy jak on tu przyjeżdżali to mieli tu bardzo trudno. Kolega mi opowiadał jak początkiem lat 90tych jechali do Danii po kombajn. Reklamówka pieniędzy, a ich trzy razy cofali z granicy. Ale jak wjechali to dopabuse zrobiło się piekło. Duńczycy którzy poznawali że oni są z Polski środkowy palec im pokazywali, drogę zajeżdżali, śmieci na nich z samochodów wyrzucali.
I postaw się tu na miejscu takiej frims. Przyjechała. Wyżywać się na niej zaczęli. To zaczęła udawać że ona to nie ona. I całe życie tak udaje. Już nawet nie wie kim jest. Dwulicowość. A wystarczyło postawić się parę razy.
I Ziemkiewicza w to nie mieszaj, bo nic nie zrozumiałaś. On by ci w ryj napluł.
polka99:
ty masz 521 postów a ja 35!! wiec o co ci chodzi nie znasz się na liczbach? 35 jest ponad 15 razy mniejszą liczbą od 521!!
naprawdę przepraszam ale nie zamierzam tracić na rozmowę z pewnymi osobami tutaj, żenada i wstyd.
No ale cóż jeszcze raz powtórzę jak się nie robi nic w życiu ambitnego i jest się zakompleksionym wiecznie to się pisze głupoty na forum i jest się wiecznie złośliwym do innych. Żegnam PA
[Posted on: 09 Lut 2011, 21:05:40]
Data rejestracji @ae@ to 21 Sty 2010, 18:03:18. pół tysiąca postów napisałeś/aś przez rok czasu!!!!!To ciebie cos pociaga i przyciaga
Jesteś tak żenujący że aż mi cie szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
rafalk:
--- Cytat: halaso w 09 Lut 2011, 21:00:56 ---Prawda jest taka, że 20 lat temu gdy tacy jak on tu przyjeżdżali to mieli tu bardzo trudno. Kolega mi opowiadał jak początkiem lat 90tych jechali do Danii po kombajn. Reklamówka pieniędzy, a ich trzy razy cofali z granicy. Ale jak wjechali to dopabuse zrobiło się piekło. Duńczycy którzy poznawali że oni są z Polski środkowy palec im pokazywali, drogę zajeżdżali, śmieci na nich z samochodów wyrzucali.
I postaw się tu na miejscu takiej frims. Przyjechała. Wyżywać się na niej zaczęli. To zaczęła udawać że ona to nie ona. I całe życie tak udaje. Już nawet nie wie kim jest. Dwulicowość. A wystarczyło postawić się parę razy.
I Ziemkiewicza w to nie mieszaj, bo nic nie zrozumiałaś. On by ci w ryj napluł.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem tu od 1995 i nigdy nie spotkalem sie z takim zachowaniem Dunczykow ...No chyba ze od 1991 przez te 4 lata cos sie nagle zmienilo ;D Jestes pewna ze koledze sie cos pod wplywem alkoholu nie pomieszalo ????
Jakos nie slyszalem zeby teraz grupy bezrobotnych dunskich murarzy polowaly na polakow pracujacych za 50 koron na godzine !!!! Moze zapytaj kolegi jeszcze raz :) Czasem ci ktorzy przyjezdzaja grupami sa tak nawaleni na promie do Gedser ze nie bardzo wiedza gdzie i do jakiego kraju jada .Widzialem takich ktorzy Danii na globusie obok Irlandii szukali . No w sumie tez duzo wody wokol .
A czym sie tutaj stawiac ??? Tzw. moralnoscia polsko -katolicka ??? No thanks >:(
neletop:
--- Cytat: polka99 w 09 Lut 2011, 20:52:06 ---Do Roga
Ty to chłopie to masz czas żeby ciągle siedzieć na tym forum i wypisywać swoje wywody, od których po prostu się nie dobrze robi.
W nocy, po południu, rano ciągle się wymądrzasz!!
...
Współczuję tobie ze jest aż tak źle że musisz sie próbować dowartościowywać w internecie!!Ale na szczęście grupka mądrzejszych od ciebie osób dawno cie rozgryzła.
--- Koniec cytatu ---
No coz kazdy ma swoj kat widzenia. Ja akurat nie zauwazylam zeby Roga kogos obrazal. Nawet jak ma krytyczne uwagi to robi to bardzo taktownie-moim zdaniem.
Ty Polka99 jestes bardziej agresywna w swoich wypowiedziach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej