Ogólne > Kultura

Brak kultury

<< < (32/38) > >>

jamjurand:
O ile sobie przypominam to "tam" i tutaj byl juz kiedys "zbanowany".
Tamta strona jest konajaca.

willy:
Tym razem robertcph został zbanowany na stałe. (poprzednio był to okres próbny na miesiąc)

Toleruję sporo, ale do czasu.

@ae@:

W kazdym razie nie mozna powiedziec, ze watek "Brak kultury" nie mial odbicia w rzeczywistosci

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

myszol:

--- Cytat: @ae@ w 10 Lut 2011, 10:59:17 ---Nigdy, w zadnym moim poscie nie zostalo uzyte wyzwisko, obrazliwe, nienawistne lub pogardliwe slowa.

Ironia - owszem, humor - jak najbardziej, odrobina sarkazmu przyprawiona duza dawka "przymrózonego oka" bardzo czesto :-)

Zgoda - niezgoda?
A moze nie trzeba na to patrzec z powaga i patosem a traktowac posty jako cos w rodzaju wirtualnego stand-up?
Z usmiechem? Przymrózeniem oka?

Bo jakbysmy tak wszystko brali na powaznie to bez sensu byloby zakladanie watku "Brak kultury" bo przeciez wszyscy doskonale wiemy, ze:
wszyscy sa zawsze kulturalni,
wszyscy zawsze maja racje,
wszyscy zawsze wysluchuja przeciwnika,
nikt nigdy nie uzywa "brukowych" slów,
nikt nigdy nie obraza innych,
wszyscy sa tolerancyjni,
wszyscy kochaja blizniego jak siebie samego.....

My wszyscy to doskonale wiemy :-)

--- Koniec cytatu ---
masz racje ,trzymaj sie .szkoda mi ciebie ,rogi .ale coz zycie dalej sie toczy . nic nie poradzimy ze ktos nie umie sobie poradzic ze swoimi kompleksami i emocjami ;D

jens:

--- Cytat: polka99 w 10 Lut 2011, 17:10:36 ---Myszol pograżyła się sama w chamstwie , chamstwie i jeszcze raz chamstwie.
 A wiesz że  na to nie na lekarstwa!!niski poziom inteligencji wyzwala w ludziach chamstwo, bo nic innego nie pozostało. napiszę jeszcze raz prezentujesz DNO.

--- Koniec cytatu ---
polka99 ty chyba swoich postow nie czytasz .jestes takim pustostanem ,ze dode na plecy ze swoja głupotą  kładziesz.ale ci wszyscy mowią o twojej zacietosci i chamstwie a ty mowisz ze deszcz pada .myszol ci dowaliła jak grom.dobrze ci tak .to ty jestes zerem i dnem .reszta internautow tez i mają racje .lepiej sie nie rozpisuj na ten temat .bo napewno napiszesz ze ja tez jestem dnem i zerem .zmien lekarza bo ten cie oszukuje .admin powinien cie dawno zablokowac za twoje chamskie odzywki .

[Posted on: 10 Lut 2011, 19:17:12]
do polki99.o co w tym chodzi  cytuje twoje wywod A wiesz że  na to nie na lekarstwa!!y sadzisz byki inteligencjo  ::)

[Posted on: 10 Lut 2011, 19:19:18]

--- Cytat: robertcph w 10 Lut 2011, 17:44:44 ---roga uj ci w przelyk frajerze, ciesz sie ze i tak kulturalnie cie potraktowalem  8) i przekaz to samo do swoich wafli  8)

--- Koniec cytatu ---
o  matko ty swoim chamstwem to przeskoczyłes nawet polke99 .ciekawe co ona na to .powinni ja zablokowac  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej