Ogólne > Kultura

Do maderatorów

<< < (8/21) > >>

rafalk:
 a ja  to tam wole  ten  watek o przepisach  kulinarnych  ;-)   tylko  ze  zadna  pani  sie  nie  chce pochwalic  w  praktyce jak  smakuje .... :'( :'( :'(

znaczy sie  , jedzenie  jak  smakuje  ;-)

roga:
Rafalk: az mi juz slinka leci - znaczy sie na te ciasteczka ;), a tu za oknem zimno i mrozno, a takie ciasteczko :)......

vordingborg:
Roga nie przytoczyłeś ani jednego poważnego/logicznego argumentu który można by wziąć pod uwagę.Zamiast tego w klasycznym stylu dla swojej osoby w sytuacji gdy dyskusja nie toczy się po twojej myśli zaczynasz pisać o patryjotyżmie,tylko co on ma tu do rzeczy ???Ten wątek nazywa się "Do moderatorów" Gdzie poprosiłem o usunięcie tekstów które są wulgarne ,obsceniczne i obrażliwe (to że ty je tu umieściłeś też nie ma nic do rzeczy) teksty które łamią podstawowe zasady regulaminu PoloniaInfo.dk. Jak na razie nie otrzymałem  żadnej odpowiedzi ze strony administratora więc nikt mi nie odmawia .Przepraszam że popsułem ci humor mam nadzieje że te ciasteczka ci go poprawią .Lecz nie odbiegajmy od tematu głównego.   (w poprzedniej wypowiedzi użyłem błędnej nazwy portalu za co przepraszam)

@ae@:
Do Roga:
...Rownoczesnie zwracam sie do dmin. o usuniecie wszystkich postow zamieszczonych na Forum w ciagu ostatnich kilku lat, ktore zawieraja obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty....

A tak z ciekawosci...czy móglbys zdefiniowac: obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty  ;D

Jeszcze nie tak dawno uwazano, ze Hemingway i J.Joyce byli obrzydliwi i wulgarni...a ile bylo krzyku o Michaline Wislocka ... ;D 

rey2000:
Ehhh, i znowu ....sejmowe obrady.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej