Ogólne > Kultura
Do maderatorów
vordingborg:
Roga nikt tu nie stara się umniejszać twoich osiągnięć wręcz jak widzisz niektórzy wskoczą za tobą w ogień,choć i tak wiedzą że nie masz racji. Natomiast wydaje mi się że jesteś osobą tak zapatrzoną w siebie że zdaje ci się że jesteś już wszechmocny i wszechwiedzący stawiający się ponad normy społeczne czy prawne co znów nam wszystkim udowodniłeś wklejając te wulgarne i obrażliwe wypowiedzi. Dlaczego moją prożbę traktujesz jak zamach na siebie (jestem tylko małym człowieczkiem który prosi o szacunek) i daleko mi do tej,,,,,,,,,,,,,, elitarnej grupy tego spoleczenstwa ,,,,,,,,,,,,do której tak chcesz się zaliczać. Pomyśl że to o co proszę to tylko mały krok w celu przywrócenia normalności co będzie raczej małym sukcesem nas wszystkich nawet tych co tego nie zrozumieją
@ae@:
Do vordinborg.
Jakim prawem piszesz: ....sukcesem nas wszystkich...
Kto cie do uzycia "nas wszystkich" upowaznil??
My wszyscy na polonianfo.dk ?? Kiedy sie o to spytalas?? Kogo?
Piszesz tez: ...wydaje mi się że jesteś osobą tak zapatrzoną w siebie że zdaje ci się że jesteś już wszechmocny i wszechwiedzący
Tu chyba masz na mysli siebie sama/samego skoro wypowiadasz sie za "wszystkich" nigdy, nikogo o nic nie pytajac.
Ty nie jestes "wszyscy", ty to twój prywatny poglad z którym inni moga sie zgadzac albo i nie zgadzac - mamy do tego prawo.
My wszyscy mamy prawo do naszego, wlasnego, prywatnego zdania.
Mnie prosze w twoje prywatne zapatrywania NIE MIESZAC !
Masz czas i ochote mozesz zrobic ankiete kto za kto przewciw :-) Bedzie wesolo. Znowu. :)
Pozdrawiam i milej niedzieli zycze :-)
Dla mnie nie bedzie to sukcesem.
Ok: bedzie sukcesem dla ciemnoty, zadufania w sobie, suksecem tych, którzy "wierza" ze maja racje nie majac zadnych, najmniejszych logicznych argumentów.
vordingborg:
--- Cytat: vordingborg w 19 Lut 2011, 18:47:48 ---.
[Posted on: 19 Lut 2011, 18:42:44]
Roga coraz częściej odnoszę wrażenie że to ty @ae@
--- Koniec cytatu ---
podkreślam że to tylko moje wrażenie które samo się nasuwa
Juta:
I ktore nie jest prawda, wiec nie siej zametu. @ae@ i Roga to nie jest ta sama osoba.
polka99:
Roga, a o co ci wlasciwie chodzi? Bo ostatnio odnosze wrazenie, ze sie nudzisz Mrugnięcie Teksty, ktore zacytowales to najgorsze dno, uzywaja ich tylko tzw. doly spoleczne, kryminalisci, bywalcy melin pijacy tanie winko. Normalny czlowiek nigdy lub prawie nigdy tak nie mowi. I na normalnych forach sa one kasowane a ich autorzy dostaja bana.
Czytanie postow tego zalosnego Anonymusa to jak kapanie sie w gownie. Nie dosc, ze same teksty sa cieniutkie, bazujace na prymitywnych stereotypach, to jeszcze jezyk obrzydliwy.
mi sie wydaje ze ty roga jestes starym czlowiekiem ktoremu malo wyszlo w zyciu nie tyle ile oczekiwales co mozna wyczytac w twoich postach poza tym jestes z tych ludzi ktorzy lubia rzadzic/poprzednia epoka/i nie przyjmoja zadnej krytyki poza tym masz za duzo czasu wolnego i za duzo myslisz wiec dalej trzymasz sie tego plota gdzies w polsce
Podpisuje sie po tym również
Już dawno pisałam że Roga to "biedny człowiek". Posiada wspaniałą rodzinę i przyjaciół o której pisał kilkakrotnie, tylko że ciągle siedzi na forum i pisze swoje mizerne wywody od których się nie dobrze robi. Weź się człowieku w końcu uspokój albo znajdź jaką ambicję w życiu.
[Posted on: 20 Lut 2011, 15:03:39]
No i oczywiście podpisuje się pod wszystkim co napisał vordingborg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej