Ogólne > Kultura
Do maderatorów
rey2000:
Zrobić hasło na ,,specjalny,,wątek i po krzyku !
vera:
ahhahahaha, 4 strony w weekend komentarzy dotyczące sfrustrowanego człowieka.
neletop:
sfrustrowanych ludzi.
::)
@ae@:
Swiete slowa ;) :) ;D
P.S Do vordingborg:
Jakos to takie dziwne, zauwazyles ze mam poglady podobne do Rogi a nie zauwazasz polki99, która mysli to samo co ty ??
;D
I nie przeszkadz ci to? Nie wytykasz polce99 ze ona i ty to to samo?? ;D
Jest takie powiedzenie: A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz...Znasz to moze? ;D
vordingborg:
--- Cytat: lukashero w 20 Lut 2011, 21:27:25 ---Manior, ale czy ktos cie zmusza abys czytal ten watek z wulgaryzmami?a moze Twoja rodzine ktos nagabuje aby czytala ten watek?
oczywiscie tez jestem za tym aby wulgaryzmow bylo jak najmniej, ale nie popadajmy w paranoje
--- Koniec cytatu ---
W oczekiwaniu na odpowiedż szefostwa ;) po przeczytaniu twojej wypowiedzi wysnułem dwa wnioski oto one 1. To jeden z większych głupot jaki tu przeczytałem( czy ktoś cię zmusza żebyś czytał) 2.Sugerujesz udawanie że czegoś nie ma ??? to nic innego jak znieczulica społeczna,zwyczajna patologia .Z czego bardziej światła część naszej społeczności doskonale sobie zdaje sprawę ,poczytaj argumenty moich oponentów to np.wierszyki, piosenki ,filmiki esencja głupoty.Naprawdę brak jakichkolwiek sensownych argumentów pomijam taniec ;D i urażone ego jakiegoś guru który zwiał jak tylko nadepnąłem mu na przysłowiowy ogon. Więc może chodzi o to że pomimo że teksty łamią regulamin forum ,dobry obyczaj, pomimo protestów i innych negatywnych wypowiedzi są nadal dostępne to znaczy że administrator bierze całą odpowiedzialność na siebie.Więc skoro tak to hulaj dusza można cytować,wklejać podpisywać się pod innymi wypowiedziami. A to dałem argument moim wrogą może nie będzie mądrzej ale śmieszniej napewno zapraszam na bal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej