Regionalne > Århus, Aalborg ...

KURSY Z CERTYFIKATEM W JĘZYKU ANGIELSKIM

(1/3) > >>

aro rac:
Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem .
Współpracuję z firmą Polską jako przedstawiciel terenowy w Danii która organizuje kursy dla osób które potrzebują certyfikatów np. na wózek widłowy, ADR, suwnice itp.
Kurs odbywa się w Danii, w zależności czy grupa jest osobami z praktyką kurs ten może trwać przez weckend . Zakończony egzaminem i otrzymaniem uprawnień - certyfikatem w języku angielskim ( na życzenie tłumaczę na duński przysięgły).

Chętni mogą się kontaktować tel 50107736 lub email arekdudzinski@poczta.onet.pl

cwsm111:
Potrzebują uprawnień czyli dokumenty a nie umiejętności.?

Na suwnice z egzaminem państwowym UDT, w Polsce ?, czy tutaj ,czy bez egzaminu?
Kurs na wózek widłowy przez weekend ?czyli 46 godzin teorii i 21 praktyki plus egzamin?
Oczywiście zgodny z prawem UE.
Jeżeli taki kurs wykonam i mój duński pracodawca będzie chciał potwierdzenia uprawnień kursu przez AMU , to nie ma problemu?

aro rac:

--- Cytat: cwsm111 w 25 Lut 2011, 20:16:38 ---Potrzebują uprawnień czyli dokumenty a nie umiejętności.?

Na suwnice z egzaminem państwowym UDT, w Polsce ?, czy tutaj ,czy bez egzaminu?
Kurs na wózek widłowy przez weekend ?czyli 46 godzin teorii i 21 praktyki plus egzamin?
Oczywiście zgodny z prawem UE.
Jeżeli taki kurs wykonam i mój duński pracodawca będzie chciał potwierdzenia uprawnień kursu przez AMU , to nie ma problemu?

--- Koniec cytatu ---

nikt ci nie da certyfikatu bez umiejętności- to po pierwsze
kurs w zależności od tego jakie osoby przystępują ( grupa osób które mają jakieś wiadomości i praktykę) mogą liczyć na to że będzie to trwać dwa dni - jak wspomniałem to zależy od grupy bo nikt nie będzie ryzykować wydając uprawnienia osobie która nie ma pojęcia o obsłudze i zasadach bhp - to po drugie
ja terz zrobiłem kurs na wózek w tej firmie jakiś czas temu i był wystawiony certyfikat w języku angielskim i został uznany- po trzecie

cwsm111:
Ja już widziałem osoby które pytały się "co to jest z tyłu na wózku "(butla z gazem ) a miały dokumenty na wózek.
Jeżeli się nie mylę w dokumentach na wózek jest napisane 46 teorii i 21 praktyki , jeżeli tak jest napisane i takie jest prawo to powinno się tyle godzin brać udział w kursie. to i tak więcej o chyba 2 godziny niż w Danii.

Co z egzaminami UDT

Jeżeli AMU wyda opinie że na podstawie waszych dokumentów nie można kabusewać sprzętem na który organizujecie kurs to oczywiście oddacie pieniądze.

aro rac:
nie było takiej sytuacji jeszcze , kursy robiliśmy dla danii norwegii niemiec i w szędzie były chonorowane - jedynie w niektórych przypadkach certyfikat miał być przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej