Regionalne > Århus, Aalborg ...
KURSY Z CERTYFIKATEM W JĘZYKU ANGIELSKIM
aro rac:
po pierwsze ja sam nie tłumaczę - a robi to tłumacz przysięgły .
po drugie jak już pisałem kursy tego typu przeprowadzane były już w wielu krajach na tych samych warunkach i każdy kto go zdał nie miał problemów z certyfikatem zasady i bhp są takie same wszędzie więc nie widzę problemów
jeśli macie chętnych do takiego kursu to nie ma sprawy zebrać i robimy to w kopenchadze
a ten pan co pisze niby dla naiwnych ja zrobiłem w polsce certyfikat i to przez te samą firmę dostarczyłem certyfikat w j. angielskim i otrzymałem potwierdzenie od firmy o iż mój certyfikat jest uznany przez duńczyków
[Posted on: 24 Mar 2011, 14:28:14]
--- Cytat: dania_d w 23 Mar 2011, 13:01:54 ---Tak dla naiwnych duńskie firmy tolerują duńskie certyfikaty. Nie interesują ich robione poza granicami Danii i mogą być nawet tłumaczone w pięciu językach i tak ci nic nie dadzą. Liczy się tylko " Miejsce egzaminu - Dania oraz TYLKO duńska frima( nie żadna delegacja z Polski itd.)
--- Koniec cytatu ---
BZDURA BZDURZYSTA - MNUSTWO LUDZI KTÓRYCH ZNAM MIAŁO SWOJE UPRAWNIENIA I CI CO TU ZOSTALI OTRZYMALI DUŃSKIE UPRAWNIENIA PO OKAZANIU PRZEZ FIRMY W KTÓRYCH ROBILI
dania_d:
No to super, możesz się cieszyć, że Ci uznano taki certyfikat. Bo wiele firm wymaga duńskiego certyfikatu( nie tłumaczenia z polskiego na duński) albo udokumentowanego 2-go doświadczenia.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej