Ogólne > Edukacja
Studia 2011
snikers:
moze po to aby sie pochwalic :D hehehehehehehe
skad my to znamy ;)
malinkaaa0071:
A moze zeby udowodnic, ze niemozliwe staje sie mozliwe;) Poznalam wielu Polakow, co wmawiali mi ciekawe rzeczy - a ja na to " Pokaz, a uwierze" no i bardzo czesto wygrywalam te spory:P
No a jesli o mnie chodzi to definitywnie Kopenhaga, albo ewentualnie Roskilde. :D .
inna:
Zycze powodzenia ;). Moge zapytac co to za stud.
malinkaaa0071:
1. Ciezko mi sie rozeznac jakim odpowiednikiem jest tu moje wyksztalcenie,(nawet na tych stronach troche to pogmatwane)
2. Chyba jak sie nie rusze bezposrednio, docelowo na uczelnie to niczego sie nie dowiem,
3. Turystyka & rekreacja, dziennikarstwo albo cos z reklama i psychologia reklamy.
4. Moze ktos juz ma doswiadczenie nietylko w szukaniu, kupowaniu, sprzedawaniu pracy itp, ale i bardziej w kwestiach edukacyjnych i moglby mnie jakos pokabusewac?
Dziekuje za pomoc oczywiscie (m.in Lilia) - lecz mnie j.w wspominalam zalezy na uczelni Kopenhaskiej lub Roskilde.
Pozdrawiam.
lilia:
...przywołana do tablicy..? ;)
ad.1.) Jeśli posiadasz polską maturę, jest równoznaczna ze "studentereksamen".
ad.2.) Wybranie się na uczelnię to jedyna słuszna droga, przy czym warto, już teraz się pospieszyć.
PS. W maju wiele uczelni organizuje "dni otwarte" - sprawdź na stronach głównych interesujących Cię szkół, będziesz miała wówczas okazję do zapoznania się ze środowiskiem uczelni, kadrą- i przede wszystkim- vejlederem.
Powodzenia! :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej