Ogólne > Rodzina ...
alimenty w danii szukam pomocy
vordingborg:
Wiedz że to dziecko niczym nie zasłużyło na tak głupiego rodzica :'(
amica:
--- Cytat: vordingborg w 08 Lip 2011, 23:00:50 --- Wiedz że to dziecko niczym nie zasłużyło na tak głupiego rodzica :'(
--- Koniec cytatu ---
którego rodzica, w moim przypadku masz na myśli?
Nie szukam tu współczucia, bo mi tego nie potrzeba. szukam tu ojca mojego dziecka, który wymiguje się od alimentów.Wiem, ze jest w Danii, pracuje, ma się finansowo dobrze, a w kraju pozostawił swoją córkę, na którą nie łoży ani grosza.wiem, że jest tu zalogowany, zagląda tutaj, stad moja wcześniejsza "konspiracja" za która przepraszam.Sama chciałam go "namierzyć", bo nie wiem gdzie pracuje, czy legalnie czy tez nie. Nie znam prawa duńskiego, nie wiem jak znaleźć "tatusia", dlatego zwróciłam się tu o pomoc. Ale widzę, tu tylko wrogość i ciągła krytykę. Zatem, jeśli ktoś mógłby pomóc w mojej sprawie niech napisze jeśli nie milczcie. .... bo to nie wasza przecież sprawa. tylko, ze taka postawa gdzie dziecko jest skrzywdzone jest... nie ludzka. A nie reagowanie na krzywdę dziecka jest z pewnością empatyczne.
vordingborg:
--- Cytat: amica w 08 Lip 2011, 23:41:51 ---którego rodzica, w moim przypadku masz na myśli?
.
--- Koniec cytatu ---
amica nadal leczysz ząbki ?
amica:
--- Cytat: Nela w 08 Lip 2011, 22:15:59 ---Amica nie wiem jaka jest twoja sytuacja naprawdę i praktycznie duzo mnie to nie obchodzi. Ja tylko stwierdzam fakty które wystepują i mało sie o nich mówi. Podkreślę jeszcze raz że jak matka jest pokrzywdzona to jest głośno ale jak ojciec to już nie. Życzę ci powodzenia w uzyskaniu pieniążków które nie wątpię w to że się dziecku należą. Powodzenia
--- Koniec cytatu ---
Nela, bo zwykle ojcowie porzucają swoje dzieci, nie łożą na nie, nie interesują się nimi.Często dziecko zostaje właśnie z matką i to na niej spoczywa wychowywanie dziecka.A to, ze jest głośno, to tylko świadczy o tym jak podli potrafią być ojcowie i jak pospolite jest akceptowanie przez społeczeństwo taki stan rzeczy.Porzucanie dzieci przez matki jest rzadkim incydentem, dlatego nie słychać o tym.
[Posted on: 08 Lip 2011, 23:50:25]
--- Cytat: vordingborg w 08 Lip 2011, 23:49:15 --- amica nadal leczysz ząbki ?
--- Koniec cytatu ---
.. mogę ciebie wyleczyć z podłości, choć wątpię czy się uda. Zapewne siedzisz przed kompem, popijasz piwo, do kraju daleko, rodacy nie chca zaprosić, obcy kraj, i z tego zapewne powodu masz w sobie gorycz i złośliwość.
AgaZG:
WSTYDU NIE MACIE!!! KRYTYKOWAĆ BIEDNĄ KOBIETĘ!!!!
Zamiast jej jakoś pomóc, dać wskawówki, to takie głupoty wypisujecie.....świadczy to tylko o Was, jakimi ludźmi jesteście.....
PODLI LUDZIE Z WAS.....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej