Hm ja wam moge powiedziec jaka jest prawda o eventforce. Prawda jest taka że pracuje się na nocki za kwote 18 tys brutto, za nadgodziny nie płacą co jest wyszczególnione w kontrakcie, że za każdą nadgodzinę placić powinni ponad 160 dkk, a się okazuje, ze tych pieniędzy nie widać, tylko niby daja dzień wolny a się okazuje ze wtedy dostajesz o ile dostaniesz ten dzień kiedy sie to spodoba kabusewnikowi. Od wypłat odciągają cholera wie co i dostaje się na rekę jakies 11 tys dkk, o ile się tą kwotę dostanie. Ja tam też pracowaałam teraz tam pracują moi znajomi, nikt z nich nie dostał całej wypłaty, od kilku mieięcy proszą o resztę pieniędzy których nie widać, przepracujesz z 2 tyg na konto dostaniesz 3 tys koron a o resztę musisz sie kłucic miesiacami, a jak juz wypłacą to w nastepnym miesiącu dostaniecie minus tą kwote ktorą wam dali hahah smiech na sali. A najlepsze jeszcze jest to iż pracowało się tam na 2 stopery, jeden który liczył ilość wykladanych produktow na pułki a drugi a jakim czasie się to zrobiło. Jak czas był wysoki miałeś niezła jazdę. Nikomu nuie polecam tej firmy i tej pracy, jeden wielki wyzysk i oszustwo.