poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: BonBonland :)  (Przeczytany 4399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline funia

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
BonBonland :)
« dnia: 11 Cze 2011, 16:19:59 »
Witam
Co sadzicie o wycieczce do BonBonlandu?? Jakie wrazenia,porady? Czy warto jechac,gdzie kupic bilet itp.

Offline malinkaaa0071

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
Odp: BonBonland :)
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Cze 2011, 19:02:08 »
warto jechac;) czasami dsb ma fajna promocje i bilet w te i spowrotem + wejscie do bonbona oczywiscie full za 200 kr. Musisz popatrzec;) Ja polecam;)

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Cze 2011, 19:14:38 »
Polecam jest super pamiętaj sprawdzić pogodę na dzień docelowy, ostatnio byłem tam w zeszłym roku bilety kupiłem przez internet bo  były tańsze i wejście bez kolejki (to ważne czasem są okropne kolejki a szczególnie w weekendy). Smiało można tam spędzić cały dzień płacisz za wejście atrakcje są w cenie biletu. Jest przechowalnia więc polecam lodówki turystyczne z całą zawartością .A weekendy są bardzo oblegane więc jeśli nie lubisz kolejek już w środku na np karuzele to przyjemniej jest w zwykłe dni.

Offline funia

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Cze 2011, 19:43:08 »
za 200 koron to naprawde taniutko:) A czy tam jest podobnie jak w Tivoli,ze kupuje opaske i kozystam z atrakcji do woli?? gdzie szukac takich biletow? A jesli juz przez internet to place karta? Dzieki za odpowiedzi :)

Offline anha

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +3/-0
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Cze 2011, 20:03:44 »
Nie chcę być złośliwa ale czy aż tak trudno było wpaść na to aby zajrzeć na stronę BonBonlandu i zorientować się w cenach.
Wszystko podane.
http://www.bonbonland.dk/abningstider-og-priser/

https://www.dsb.dk/find-og-kob/indland/kob-produkter/ovrige/bonbon-land-billet/?Secure=true

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Cze 2011, 20:42:10 »
za 200 koron to naprawde taniutko:) A czy tam jest podobnie jak w Tivoli,ze kupuje opaske i kozystam z atrakcji do woli?? gdzie szukac takich biletow? A jesli juz przez internet to place karta? Dzieki za odpowiedzi :)
Możesz kupić opaskę w kiosku i zsunąć ją na oczy w chwilach grozy  ;D a co do płatności to przez internet gotówką raczej nie da rady właśnie sprawdziłem przez net zapłacisz 175 dk jeśli idziesz z rodzinom to na lody zaoszczędzisz życzę miłej zabawy  ;) a zapomniałem drugie wejście do 7 dni jest gratis musisz tylko  napisać jak się nazywasz i podbić bilet

Offline *edyta*

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Cze 2011, 19:12:08 »
hej, byłam w tamtym roku tam, i było na prawde spoko. nie jest to tak fascynujace jak tivoli ale jest na prawde fajnie. bilty oczywiscie kupuje sie przy wejsciu. nie wiem czy nadal aktualne, ale chyba est tak, ze jaks ie je kupi, to mozna w  ciagu dwoch tyg przyjechac na ten sam bilet jescze raz.
pzdr

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 12 Cze 2011, 19:12:08 »