Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (21/94) > >>

vaxa_rys:
znam tą strone i w planach mam cos tam posprzedawac, tylko czasu brak przy tych 2 pannach, tyle pieknych ciuszkow po nich mam, a u znajomych sami chlopcy się rodzą... Z Wheely Bug jeszcze poczekam az zaczną chyba chodzic.
dzieki za gratulacje, termin mialam na 9 lutego,wiec nasze dzieci sa w podobnym wieku.pozdrawiam

[Posted on: 23 Wrz 2011, 11:27:37]
no taki jest plan.po domu tylko,a na dwor rowerki bez pedałów. Generalnie bardzo lubie drewniane zabawki,chce ich miec znaczną wiekszość dla małych, a na ile się uda unikac MADE IN CHINA...

anha:
Jomir czytam i widzę,że masz nowe maleństwo w domu  ;D
Gratulacje. ;D ;D ;D Nie czytałam ciążowych wątków to nie wiedziałam,że się spodziewałaś ;)

Co do używanych ubranek to na qxl.dk zakupiłam kilka pudeł za grosze.Polecam tę stronę.

Solvej:
Tez lubie drewniane :) Corka ma rower odpychany, ale nie chce go jeszcze, motor najlepszy ;)
  Tak, kupilam puzzle drewniane w PL ... to chyba jakas gruba plyta byla i made in china ;) i raczej zabawki kupuje tu :)

vaxa_rys:
ja polecam chodzić na loppemarked. Pod koniec ciazy jak juz wiedzialam ze beda 2 dziewczyny, u jednej pani(ktora miala tylko 1 corke) kupiłam cale stoisko z ubraniami do 9 miesiaca zycia dzieci. Ubran bylo tyle,ze moje laski czesc z nich nawet nie zdążyły założyć. A cena-wręcz śmieszna  ;D

Solvej:
Vaxa, tez mam taki lopper w pokoju goscinnym :) troche mam w linku pod profilem :)

Syna ubranka wydalam rodzinie a corek nie rodza i mam problem z posprzataniem szaf ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej