Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Jomir:
U nas wsteczny tez bardziej popularny - szybszy i na pycho sie nie spada :)
Do przodu to jeszcze slamazarnie idzie, no ale idzie :)
kaaarolina:
u nas tez katar:(
Adas tez pelza do tylu a ostatnio spedza czas w pozycji jak do raczkowania i buja sie do przodu i do tylu, czasem ruszy noge do przodu ale wtedy laduje nosem na dywanie bo jeszcze nie wie co z rekami zrobic:)
Jomir:
Vaxa, tak sobie pomyslalam, o tych Twoich polarkach z Hummela. To sa te ze smiesznym kapturem prawda?
Hummelowe 86, to normalne 80, wiec nam by sie nawet przydalo. Jesli bys chciala sprzedac, to moglbysmy szczegoly na PW domowic.
vaxa_rys:
Jomir,ja jestem zachwycona tymi kombinezonkami polarkowymi,a kapturek jest przeuroczy. Nie moglam dostac w 2 dziewczecych(nawet roznych)kolorach i w koncu kupilam na TS jeden taki malinowy a drugi niebieski we wzorek. Kolezanka dostała gdzies jeszcze taki sam niebieski we wzorek i teraz mam 3... Postanowilam ze zostawiam te 2 takie same,bo w jednym malinowym a drugim niebieskim, beda wygladac jak chlopiec i dziewczynka:P(a tak chociaz jak 2 chlopców :D) Tak wiec malinowy sprzedaję,rozmiar wybrałam 86,bo chce aby starczyly do wiosny.Jesli jestes zainteresowana to wysle ci wszystko na priv.
Jomir:
No tak :) sprawiedliwosc musi byc :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej