Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Solvej:
Moja corka tez nie uzywala nigdy smoka . Wystarczy uniesc glowe , podlozyc pieluche tetrowa i bez przebierania sie obedzie :)
A jesli to zeby to coz, trzeba uzbroic sie w cierpliwosc , w gryzaki i ... czekac az minie :)
kaaarolina:
ja tearie tez mam obcykana niby ale co z tego jak w nocy tylko ja jestem w domu....:( poza tym po dzisiejszej nocy juz nie jestem taka pewna czy to tylko przyzwyczajenie bo mały obudzil sie juz po 23 (na noc dostal mm a nie jak zwykle kasze), do 1.30 karmilam go co okolo pol godz z cyca po czym odkladalam do lozeczka....zasypial na killka minut i znowu placz, w koncu o 1.30 dalam mu mm i zasnal do 4.30....takze jednak byl glodny, a ja juz raczej koncze z cyckowaniem bo to nie ma sensu...
[Posted on: 25 Wrz 2011, 08:32:44]
u nas z zębami narazie spokoj - Adas ma dwa....ale tez nie bylo za wesolo, co prawda nocki byly podobne ale co z tego skoro i tak sa tragiczne:) za to z zasypianiem wieczornym byl cyrk, mały wył i wył...usypiał go tata bo lepiej mu szło...teraz jest spokoj, mały je odkładam go do łozeczka i wychodze...chociaz u nas chyba nałozyly sie na siebie zęby i skok rozwojowy - zgadza sie czas i "objawy"...teraz czekamy na gorne jedyneczki ktore podobno bardziej bolą przy wyrzynaniiu?
Solvej:
Kaaaarolina, nie wierz w to "podobno" Moj syn zabkowanie przechodzil bez zadnych objawow, mial gryzak zimny i marchewke i to bylo wystarczalne a corka przeciwnie, bolesnie z wysoka goraczka.
Ja slyszalam, ze to raczej kly sa bolesne, ale ... nie wierz bo kazde dziecko jest inne :)
Temat CIAZA , a te ciazowe matki gdzies sie zapodzialy ... :)))
Jomir:
No to u nas sie wyklulo :) ale nie zeby, ale katarek! :(
Ja juz nawet do pycha nie zagladam, stracilam wszelka nadzieje, ze te zeby pojawia sie w najblizszej przyszlosci. Mala ewidentnie do meza podobna - ma jego loczki, ksztalt paznokci, no jest dluga glizda jak on... Tesciowa mowila, ze mojemu mezowi pierwsze zeby pojawily sie w 10 miesiacu, a jego bratu w 12, wiec wyglada na to, ze poczekamy :)
Chociaz nie bedzie co wybijac :) Mloda zaczela wstawac, siadac i raczkowac, i co jakis czas mniej lub bardziej miekko laduje.
Tak czy owak sie ciesze, bo to moje pierwsze dziecko, ktore wogole raczkuje!
vaxa_rys:
gratulacje dla zdolnej córeczki! u nas na wstecznym się odpychamy, zebów zero,kataru na szczescie tez zero. A dzieki pieknej pogodzie w ten weekend spedzilismy duzo czasu na dworze,spanie,karmienie i zabawa w ogródku :) czego nawet "latem" nie udało się dokonać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej