Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Jomir:
Macierzynski placic bedzie firma, ktora dostanie refundacje z kommuny i np. barsel.dk.
Wychowawczy placi juz kommuna.
Generalnie, wszystko zalezy od tego co jest w Twoim kontrakcie i/lub umowie zbiorowej jaka jest objety Twoj zaklad pracy.
Dotyczy to zwlaszcza wysokosci i dlugosci urlopu macierzynskiego.
@ae@:
https://www.borger.dk/Emner/familie-og-boern/Orlov/Sider/barselsorlov.aspx
agg:
--- Cytat: marta999 w 13 Sie 2011, 08:42:57 ---prezent możesz dostac również ze sklepu baby sam http://www.babybox.dk/babybox_dk.asp?ID=w6xVJMC2aKKwww5
--- Koniec cytatu ---
Witajcie,czy orientujecie sie kiedy mozna dostac te gratisy ? Zamowilam juz od kilku firm m.in Rema, Matas ,BabyDan ,reszty nie pamietam :) ... i jak do tej pory dostalam paczuszke tylko z Libero a termin juz za 3 tyg .
Nie wczytywalam sie za bardzo w regulaminy ,czy trzeba sie zglosic samemu ,czy czekac na inf od nich ...
Macie jakies doswiadczenia ?
ps - gdzie kupujecie ciuszki dla maluchow na styczniowych wyprzedazach ?
Jomir:
Ja juz nie pamietam, ale chyba te wszystkie gadzety byly do odbioru po narodzinach malucha.
Do Matasa i Baby Samu trzeba pojsc osobiscie. O ile pamietam,to do Baby Samu musisz sobie wydrukowac cos co dostalas e-mailem wczesniej.
Gadzeciki mozesz tez zamowic u Pampersa i w Aptece.
Ja kupuje ubranka dla Malej glownie (praktycznie tylko) on-line.
Jezeli lubisz dunskie wzronictwo to polecam:
www.idaT.dk - polecam bielizne czyli body i pajacyki
www.pompdelux.dk - to dla nieco wiekszych dzieciaczkow
www.piratenogprissesen.dk
www.pinoccioshop.dk
www.musenogelefanten.dk
Oprocz tego duzo nowych ciuszkow w okazyjnych cenach mozna kupic tu: www.trendsales.dk
Elly20:
Hej:) Z tego co pamiętam to z Libero przysłali mi bon pocztą- odbierałam w Bilce. Z Baby samu przysłali na maila do wydrukowania i z Matas'a tez do wydrukowania z e-maila :) Więc sprawdź pocztę którą podawalaś przy zakładaniu konta na pewno coś będzie. Pozdrawiam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej