Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
agg:
--- Cytat: kingamagda w 22 Maj 2012, 14:55:54 ---Witajcie, jestem dokładnie 7 dni po terminie, zadnyuch objawow zblizajacego sie porodu, skurczy zero itd...po spotkaniu z polozna zostalam poinformowana iz jutro mam dzwonic do szpitala na wywolywanie bo synkowi sie nie spieszy na swiat :) cos mowila, ze daja tabletke na wywolanie. Bede rodzic w Randers. Dziewczyny czy ktoras z was miala wywolywany porod tabletka ?
Jak to wyglada ?
Mam strasznego stracha :P
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
:o ale numer 8) trzymam kciuki
wyobrazam sobie jakiego musisz miec stracha ,jakby nie mogli poczekac ,az samo sie zacznie ,przeciez i tak wiekszosc rodzi przed terminem .... ja osobiscie 10 dni przed
powodzenia zycze ,informuj :P
agg:
--- Cytat: kingamagda w 22 Maj 2012, 14:55:54 ---Witajcie, jestem dokładnie 7 dni po terminie, zadnyuch objawow zblizajacego sie porodu, skurczy zero itd...po spotkaniu z polozna zostalam poinformowana iz jutro mam dzwonic do szpitala na wywolywanie bo synkowi sie nie spieszy na swiat :) cos mowila, ze daja tabletke na wywolanie. Bede rodzic w Randers. Dziewczyny czy ktoras z was miala wywolywany porod tabletka ?
Jak to wyglada ?
Mam strasznego stracha :P
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
a moze sprobuj sama wywolac ?
np seks ,dlugie spacery ... podobno pikantne pomaga
kingamagda:
hmm wiesz...codziennie sprzątam, myje duże okna w domu, ciepłe prysznice i nic nie daje...wiec raczej czeka mnie wywoływanie, pozdrawiam
molo:
Hej .Mój poród też był wywoływany.Dostałam jedną tabletkę dopochwowo ,zostałam podłaczona do CTG ,zmierzono cisnienie i temperature .Leżałam godzinę.Ja zostałam w szpitalu,na drugi dzień dostałam ponownie 1 tabletkę i za 5 godz. po tej, nastepne 2 ..i akcja sie zaczęła.życze bezbolesnego i szybkiego porodu.
kingamagda:
molo ile dni bylaś po terminie kiedy zaczęli ci wywolywac porod ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej