Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (78/94) > >>

Reksio:
AE nie oceniaj po nazwie, chyba nie jesteś aż tak powierzchowną osobą? Tu trzeba czytać... ze zrozumieniem. I napisałam chyba że do dla informacji dla zainteresowanych, a nie jako początek dyskusji, więc ja się w to nie wpisuję  ;D Ale skoro twierdzisz że autor artykułu jest niewiarygodny (wykształcony i praktykujący lekarz) to wg. ciebie żaden lekarz nie jest wiarygodny. No chyba że weterynarz  ;D

MalaCzarna:
Reksio  :) ja mam taki sam stosunek do szczepień ,sama też nie szczepię się!

Zawartość szczepionek formaldehyd ,rtęć i związki aluminium,fenol /kwas węglowy/,borax /środek mrowkobójczy/,metanol ,farby,aceton /rozpuszczalnik ,zmywacz do paznokci/,gliceryna,środek antyzamarzacz,MSG  i kilka innych trucizn oraz toksyczne tkanki organów zwierzęcych i ich krwi /np.małp ,krów ,kurcząt,świń ,owiec ,psów itd/,zwierzęcy środek zakażający /np.SV40 ktory wywołuje raka,komórki ludzkich płodów pochodzących z aborcji,wiele obcych protein ....

resztę zobaczycie w filmiku prawda o szczepionkach

//www.youtube.com/watch?v=PP_4SEozDDE

@ae@:
Wolne forum, kazdy moze podawac linki do czego chce...

Kazdy moze sie szczepic albo i nie, wolno mu...

Podajesz linki przeciw szczepionce a ja za :-)
I owszem, prywatne zdanie jednego lekarza nie jest dla mnie wyrocznia a po prostu prywatnym zdaniem. Wolno mu, mnie tez.

Po nazwie owszem mozna i trzeba oceniac jak najbardziej - to sie nazywa krytyczne podejscie do zródla wiadomosci.

P.S Do varszafiak - przepraszam  ;D  ;D

Reksio:
Nie, to się nazywa powierzchowne i płytkie podejście, co tylko świadczy o tobie. Ale każdy jest inny i ma do tego prawo  ;D
Jest takie powiedzenie polskie " Nie sądź książki po okładce" - dla mnie mądry przekaz, dla ciebie najpewniej "ludowa" bzdura  8)

Jomir:

--- Cytat: Reksio w 11 Cze 2012, 17:24:59 ---Dla zainteresowanych poważnymi skutkami ubocznymi (autyzm m.in.) szczepień niemowląt dwa linki. Długie artykuły ale absolutnie polecam przeczytanie  :) To nie jest początek kolejnej dyskusji ale miałam wg. Jomir znaleźć konkrety. Do niej i tak nic nie dotrze, ale inne panie mogą się zainteresować  :)

http://wolnemedia.net/zdrowie/szczepienia-i-powiklania-poszczepienne-u-niemowlat-i-malych-dzieci/

http://www.faceci.com.pl/subskrypcja40.html

--- Koniec cytatu ---
Reksio, blaaaagam...
Jeden z autorow jest lekarzem rodzinnym (nawet bez tytuly doktora medycyny), a drugi redaktorem gazety "Nasz dziennik"....
No comments!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej