Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Jomir:
--- Cytat: Reksio w 11 Cze 2012, 19:33:47 ---Ja napisałam odpowiedź na twoje zaczepki, i napisałam "...a może..." - co nie jest stwierdzeniem tylko zdaniem hipotetycznym. I nie tobie też pouczać innych, pani tłumacz, "gruboskórny" pisze się przez o z kreską ;D
A to ty się przyczepiłaś, ja zamieściłam jedynie linki, powtórzę jeszcze raz, bo nie zrozumiałaś, dla innych zainteresowanych a nie dla kogoś z twoją sytuacją, kto oczywiście takie zdanie będzię podważał z całych sił.
--- Koniec cytatu ---
CHyba cos Ci sie pomieszalo?
Jak bym chetnie przystala na teze szczepienie = autyzm, w koncu na mnie kasa z odszkodowania czeka, np. dozywotnia renta dla mojego syna.... Toz to nic tylko przytaknac.
Jomir:
--- Cytat: MalaCzarna w 11 Cze 2012, 21:39:08 --- AE koleżanko znów błąd ;) autyzm 1943/44
pierwsza szczepionka ospa prawdziwa 1796
--- Koniec cytatu ---
No dobra, wiec pierwsza szczepionka w 1796, a objawy autyzmu po prawie 150 latach, alez opoznione dzialanie uboczne...
Jomir:
--- Cytat: Reksio w 11 Cze 2012, 19:33:47 ---Ja napisałam odpowiedź na twoje zaczepki, i napisałam "...a może..." - co nie jest stwierdzeniem tylko zdaniem hipotetycznym. I nie tobie też pouczać innych, pani tłumacz, "gruboskórny" pisze się przez o z kreską ;D
A to ty się przyczepiłaś, ja zamieściłam jedynie linki, powtórzę jeszcze raz, bo nie zrozumiałaś, dla innych zainteresowanych a nie dla kogoś z twoją sytuacją, kto oczywiście takie zdanie będzię podważał z całych sił.
--- Koniec cytatu ---
Co do bledu ortograficznego, gwizdze na niego, na forum jestem w czasie wolnym i nie zamierzam mu poswiecic wiecej uawgi niz to absolutnie konieczne.
Natomiast, Twoja odpowiedz swiadczy tylko o Tobie. Wstyd CI sie zrobilo i jak zwykle atakujesz. Zawsze atakujesz, gdy brak CI argumentow. Wyluzuj, juz tyle razy pisalam.
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 11 Cze 2012, 22:31:50 ---
No dobra, wiec pierwsza szczepionka w 1796, a objawy autyzmu po prawie 150 latach, alez opoznione dzialanie uboczne...
--- Koniec cytatu ---
Wcześniej też pewnie były ale w 1943 dopabuse jednostka chorobowa została nazwana i zdiagnozowana,jeśli dobrze pamiętam jednocześnie w dwóch ośrodkach chyyyba Wiedeń i USA poszukaj to znajdziesz mnie się nie chce :-[
Wolę się przyłączyć do twojej drużyny gwiżdżących, obiecuję dać z siebie wszystko ;) :D
Einstein hihihi mnie uczono, że miał ADHD biedny już mu tyle choróbsk przypisano, a to wszystko że zwiał ze szkoły w 6 klasie hihihi :D
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 11 Cze 2012, 22:35:02 ---Co do bledu ortograficznego, gwizdze na niego, na forum jestem w czasie wolnym i nie zamierzam mu poswiecic wiecej uawgi niz to absolutnie konieczne.
Natomiast, Twoja odpowiedz swiadczy tylko o Tobie. Wstyd CI sie zrobilo i jak zwykle atakujesz. Zawsze atakujesz, gdy brak CI argumentow. Wyluzuj, juz tyle razy pisalam.
--- Koniec cytatu ---
No to masz sporo wolnego czasu, bo ciagle tu jesteś; jak zwykle rozindyczyłaś się i walisz z błędami.
I nie, nie zrobiło mi się wstyd, bo do tego trzeba byłoby godnej osoby żeby mnie zawstydzić, a ty nie jesteś i nigdy nie będziesz w stanie mnie zawstydzić. Byle kto z wyrośniętym ego nie będzie też mi mówił co mam robić, słonko. Też tyle razy już ci to pisałam.
Ja argumenty mam tyle że niezgodne z twoim zdaniem, a ty przecież musisz miec rację. Już na początku, kiedy sie ze mną kłóciłaś, ludzie mi pisali na privie żebym nie dała ci się sprowokować bo to lubisz i nie odpuszczasz. Po kilku miesiącach zaczynam im przyznawać rację.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej