Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (88/94) > >>

CzaryMary:
Jomir, dzięki za podpowiedź o maści znieczulającej, nie wiedziałam, że coś takiego jest. Na szczęście Wojtuś jakoś dzielnie sobie radził bez znieczulenia, ale na przyszłość pewnie się przyda.

MalaCzarna:

--- Cytat: marysha w 13 Cze 2012, 18:56:06 ---Mała Czarna! Jeśli piszesz, że nabusezważni rodzice , poprzez szczepienie, wpędzają dziecko w chorobę, to jest to bezczelne wpływanie na poczucie winy. To działanie tych głupich matek spowodowało, ze dzieci są chore. Sorry.

--- Koniec cytatu ---

Marysha napiszę wprost BEZCZELNIE KŁAMIESZ!
Nigdzie w moich wypowiedziach nie znajdziesz przytoczonych przez ciebie słów ! Jaki cel masz kłamać ?
Czy kłamstwo,manipulacja faktami ,przekręcanie jest metodą prowadzenia konwersacji przez ciebie ? 

Jeśli na początku sądziłam, że nie dopatrzyłaś się moich stwierdzeń / dlatego ci przypomniałam/ to teraz mogę zdecydowanie napisać jesteś zakłamaną ,fałszywą, perfidnie wyrachowaną osobą .
nie jest to obrażanie ale obiektywna ocena
Nie tak postępuje osoba prawa !
Lepiej jest fałszować prawdę niż uszlachetniać siebie ! Taką zasadę stosujesz ?

Dla wszystkich /zachęcam przyjrzyjcie się postawie lekarza/
Tomek zmarł dwa dni po szczepieniu
 Lekarz z karetki przybył w towarzystwie dwóch sanitariuszy i policjanta. Spojrzał na nieżyjącego syna i stwierdził: „Ewidentna śmierć potężcowa”, co słyszało kilka osób. Później w pisemnej notce o zgonie już nie użył tego stwierdzenia – wspomina pan Jarosław.

http://www.zyciekalisza.pl/index.php?str=61,89&id=131608

@ae@:
Spojrzal i stwierdzil przyczyne zgonu? Bez sekcji zwlok, bez innych ustalen?

Mam nadzieje ze temu lekarzowi juz dawno odebrano prawo wykonywania zawodu albo ze byl to student dorabiajacy sobie w wolnym czasie i wyslali go do zmarlego bo tam nic nie mógl zaszkodzic.

marysha:
Dzięki za miłą i ,,obiektywną,, opinię Mała Czarna! ;D
Nie wydaje mi się MC, abym skłamała...Niektórych rzeczy nie trzeba mówić wprost, bardzo łatwo odczytać je między wierszami. A że pisarzem stulecia nie zostaniesz, jest to bardzo łatwe...Przejrzyj jeszcze raz swoje wypowiedzi, proszę...
Proszę również o jakieś liczby, albo odniesienie się i polemikę z moją wcześniejszą wypowiedzią. Dodawanie kolejnych wyciskaczy łez( kolejne ,,przykłady) jest czysto socjotechniczną sztuczką, słabą sztuczką. I żeby nie było, nie jestem nieczuła, ale wydaje mi się, że podpieranie się w dyskusji historiami chorych dzieci jest poniżej pewnego poziomu.
Nie przyjmujesz do wiadomości, że inni mają zdanie odmienne od Ciebie. Próbujesz przekonać już chyba tylko samą siebie o racji, jakby tu o nią chodziło. Wychodzi to coraz bardziej żałośnie.
Bardzo ucieszyłaby mnie potwierdzona informacja, że poznane zostały przyczyny zachorowań. Być możej łatwiej byłoby pomóc chorym dzieciakom. jednak żadne z podanych przez Ciebie informacji są na tyle wiarygodne, aby można było mieć nadzieję na poznanie przyczyny choroby.

RybkaWillego:
Można tu jeszcze  długo debatować i kłócić się o słuszność szczepień. Po co warczeć na siebie i wmawiać innym swoje racje. Każdy ma swój rozum i zrobi jak będzie uważał za słuszne ;) Proponuję zatem powrócić do tematu wątku - "CIĄŻA" Jak się mają przyszłe mamusie? Brzuszki rosną? A co słychać u świeżo upieczonych mamusiek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej