Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (19/94) > >>

kaaarolina:
Agg u mnie z waga w ciazy byla masakra-przytylam ponad 20kg (na szczęście już zgubilam i nie myślałam ze kilogramy bedą tak szybko spadać) Adas urodził sie przez cc 2 tyg przed terminem-ważył 2860 i mierzył 50cm także był dosyć mały, za to tras nadrabia.

A Ty skąd jestes? Znam w Aarhus fajne miejsce gdzie mogą spotykać sie mamy z dziećmi, od czasu do czasu chodzimy tam z koleżanka, może mialabys ochotę dołączyć?

vaxa_rys:
z waga to mnie chyba nikt nie pobije, +22kg, dziewczyny wazyly 1720g i 1790g. No i kg ciezko zrzucic jak sie ma slabosc do slodyczy... :-\

Solvej:
Jomir na zatwardzenie banany tez odstaw a marchewka gotowana moze byc i tych sliwek ze sloczka wiecej ...albo mielone samemu.

Ja wygrywam z Wami bo ja przytylam jeszcze wiecej, nawet od Ciebie Vaxa_rys :) a dzieci på 4500 g i zaczelam od ubranek 62 i utrzymywaly sie najdluzej w 74 rozmiarze.

A moze ktoras jest zainteresowana ?...mam roznosci na sprzedaz zaczynajac od ubranek w rozmiarze 58  ;) Zabawki i inne takie ...;)

kaaarolina:
Vaxa_rys ja tez Cię pobilam z waga, na początku ciąży 51kg a dwa tygodnie przed porodem 74kg pózniej już sie nie wazylam do porodu bo chyba dostalabym depresji bo te kilogrami dosłownie rosły z dnia na dzień!

Solvej:

--- Cytat: kaaarolina w 22 Wrz 2011, 22:00:57 ---Vaxa_rys ja tez Cię pobilam z waga, na początku ciąży 51kg a dwa tygodnie przed porodem 74kg pózniej już sie nie wazylam do porodu bo chyba dostalabym depresji bo te kilogrami dosłownie rosły z dnia na dzień!

--- Koniec cytatu ---
hahahha tak, mialam to samo :) Nie wiem skad sie one tak szybko braly ;)))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej