Ogólne > Rodzina ...
Pilnie potrzebny polski adwokat-molestowanie dziecka
franek:
witam ROGA za mocno nie ciebie nie lubie ale masz racje cos tutaj smierdzi jak w MISIU a tak normalnie to szkoda ale nasze dziewczyny.......
roga:
--- Cytat: franek w 24 Lip 2011, 16:00:46 ---witam ROGA za mocno nie ciebie nie lubie ale masz racje cos tutaj smierdzi jak w MISIU a tak normalnie to szkoda ale nasze dziewczyny.......
--- Koniec cytatu ---
Bardzo sie ciesze, ze mnie za mocno nie lubisz. Odnosnie naszych dziewczat, to tez roznie bywa, tak jak wszedzie na swiecie.
DzieciPomoc:
@jamjurand, chcę ci z głębi serca podziękować za pomoc!!! Spać nie mogę tak się martwię o tą małą dziewczynkę.Na prawdę gorąco dziękuję! Widzisz wiele osób wykorzystuje ten argument a potem jak coś się naprawdę dzieje ludzie nie wierzą.W ten sposób zostało skrzywdzone wiele wiele dzieci.Nikt im nie wierzył albo myślano że jest to element rozgrywek pomiędzy rodzicami a dziecko musiało cierpieć latami w cichości ,w poczuciu wstydu przypłacając to nawet chorobą psychiczną.
Jeśli będziesz mógł coś jeszcze zrobić... podpowiedzieć to bardzo proszę pomóż .
Wierzę że Panie adwokatki z Odense zgodzą się pomóc.
@Nadusiu,tobie również dziękuję za wsparcie to jest teraz tak ważne dla matki aby czuła jak bardzo chcemy ją wspierać ! DZIĘKUJĘ!!!
Dzisiaj matka pojechała po dzieci mają być z nią 3 tygodnie.Mówi że najgorsze jest gdy mają odjeżdżać,nie chcą wracać do ojca.
Matka obiecuje im że będzie walczyć o nie ...chociaż ostatnio matka mówi do mnie że już nieee ma siły.
Matka jest bardzo cichą, spokojną myszką.Taką którą łatwo można oszukać chociaż jest wykształcona.
Myślę że wszystko co przeżyła najpierw w małżeństwie a potem walka o dzieci sprawiło że zamkneła się w sobie.
(I wiesz co jeszcze Nadusiu?! Zgadzam się z tobą zboczeństwo na każdym kroku fuj sodoma gomora.)
Roga jak się czyta twoje wypowiedzi to się przysłowiowy nóż w kieszeni otwiera.
Rozgrywa się dramat ,próbuję zrobić wszystko aby pomóc małej, niewinnej, skrzywdzonej dziewczynce.
A ty starasz się swoimi filozofiami zniechęcić ew.osoby ,które mogły by pomóc???
Matko co z ciebie za człowiek???
Założyłam wątek aby znaleźć adwokata i prosić o fachową pomoc.A potem fachowcom w sprawie matka przekaże dokumenty i szczegóły związane ze sprawą.I tutaj się zaczyna i kończy temat!
Czy ktoś cię zapytał jakie masz negatywne opinie o polakach?NIE!!!
Jaki masz cel aby sugerować coś przeciwko matce skoro jej zupełnie nie znasz?
Zgadzam się z tobą w jednej kwestii ,wiek nie oznacza wiedzy o życiu.
Może załóż sobie osobny temat i tam pisz same negatywy o polakach skoro cię to bawi, tutaj natomiast chodzi o pomoc.
Nie odpowiadaj proszę ,chcę zachować pozytywizm .
franek:
witam roga ciesze sie ze ty sie cieszysz jednak masz cos z diabla a z tym molestowaniem wystarczy dunski adwokat z tlumaczem i po co tyle rabanu ide spac
czysio:
Nie obrażajcie się nawzajem. Sądzę , że każdy dorosły mający rodzinę i znający życie wie o tym , że różnie bywa. Czasami ludzie obwiniają się niesłusznie. Nakręcanie się nie znając faktów to jak polowanie na czarownicę. Jeśli to prawda co piszesz to współczucia dla matki i dziecka. Ale zawsze jest niepewność i należy ze względnym spokojem reagować. Roga to dojrzały pan więc sądzę , że w swoim życiu mógł się spotkać z podobnymi sytuacjami u ludzi. A prawda bywa zaskakująca...Życzę powodzenia...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej