Ogólne > Rodzina ...

Pary polsko-dunskie z dziecmi - Poznajmy sie! :)

<< < (3/4) > >>

@ae@:
A co ciebie droga sopocianko obchodzi z kim aga chce  napic sie kawy a z kim nie ??

A co ciebie droga sopocianko obchodzi gdzie aga szuka znajomosci ??

Smutne, moze byc jedynie to ze wyzywasz sie na osobie której nie znasz i do tego anonimowo, na necie  ;D

Aga gaga:
Czesc Asia,

Szczerze mowiac wolalabym porozmawiac w bardziej prywatnej i przyjaznej atmosferze ;) Podaj mi maila badz skypa, albo napisz pare slow na moj email. A moze kawa w piatek albo sobote? Masz czas?  :)
Pozdrawiam,
Aga

@ae@ - dzieki za wsparcie. Widocznie sopocianka lubi zyc zyciem innych ludzi i narzucac innym z kim maja wypic kawe i kiedy ;)

phil:
Z calym szacunkiem do osob ktore pisza takie watki, ale nie rozumiem postow typu, hej jestem mama 2 letniej Ewelinki chetnie poznam mame z dzieckiem w celu zawarcia znajomosci a nasze dzieci beda sie razem bawic......itp, ja osobisice nigdy bym nie zaprosil do siebie do domu obcych ludzi (poznanych na forum po napisaniu jednego watku) i jeszcze na dodatek zeby Ci obcy ludzie mieli w jakis sposob kontakt z moim dzieckiem, rozumiem ludzie ktorzy poznali sie w szkole, w pracy, sasiedzi ale tak od razu zapraszac ludzi poznanych przez internet...... no nie wiem ale to tylko moje zdanie, jesli kogos urazilem przepraszam

Aga gaga:
Phil,

Calkowicie sie z Toba zgadzam. Najlepiej spotkac sie z nowopoznana osoba na neutralnym gruncie, gdzies na miescie w kafejce, czy knajpie a nie od razu w domu...Zgadzam sie rowniez z tym, ze najlepiej poznac ludzi gdzies "na zywo" tj w szkole, pracy itp ale czasami jest to bardzo trudne - szczegolnie jak jest sie nowym w obcym kraju...od czegos trzeba zaczac, tak mi sie wydaje, - ale nic na sile. Pomyslalm ze internet to dobry pomysl,  a jak nie wyjdzie zawsze pozostaja mi inne mozlwiosci...

jamalenka:
czuje sie nieco zdyskryminowana ;) jestem polowka pary polsko-dunskiej ale nie powiadamy dzieci... i nie bedziemy pewnie posiadali jeszcze przez dluzszy czas ;)
ale inicjatywe popieram!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej