Ogólne > Rodzina ...

Pary polsko-dunskie z dziecmi - Poznajmy sie! :)

<< < (2/4) > >>

Aga gaga:
Jamjurand -dzieki za ostrzezenie -szczerze mowiac jestem w szoku, ze ten watek moze budzic tyle kontrowersji i agresji...smutne to...

Juta:

--- Cytat: sopocianka w 16 Sie 2011, 21:01:25 ---a to tylko DUNCZYK musi byc?   ;D  a co z Polakami, Szwedami, Norwegami... i innymi MEZAMI czy tez ZONAMI?   ;D chyba nie sa mile widziani, w towarzystwie Pani Zony Dunczyka    ;D   ;D    ;D

--- Koniec cytatu ---

Aga ma prawo sie spotykac z kim zechce, a tobie nic do tego :) 

A w tamtym starym watku, to urazona duma narodowa sie odezwala, no i nasze totalitarne sklonnosci do kontrolowania cudzego zycia.

Pankracy:

--- Cytat: jamjurand w 16 Sie 2011, 22:20:51 ---aga,

Ostrzegam, byl tu przed paru laty podobny watek z klotniami, szyderstwami i napadami z bronia w reku (nieomalze :) ). Jedna bardzo pozyteczna lecz nabusezwana forumowiczka pokazala nawet zdjecie z dunskim mezem; komitet sedziowski zjednoczonych i patriotycznych forumowiczek m/k natychmiast zaczal ja przesladowac, w rezultacie zniknal kompetentny pomagier dla "nowych".

--- Koniec cytatu ---
Nie było to znowu aż tak dawno temu :) Do tej pory nikt nawet nie zbliżył się do ilości zamieszczonych przez nią postów. W większości, merytorycznie bez zarzutu... Po tej awanturze przepadła jak kamień w wodę. Pewnie realizuje się teraz na innych płaszczyznach.

sopocianka:
Juta   ;D  nie denerwuj sie...

chcialam sie tylko dowiedziec... bo jak np:  ktoras dziewczyna ma meza Polaka i ma z nim dziecko, lub jest w ciazy... to juz nie moze Aga wypic z nia kawy?  tak placzecie o dyskryminacji... a Polak, Polaka dyskriminuje    ???   czyz nie? 

Aga... raczej Twoj post zadnej agresji jeszcze nie wzbudzil    ;D  ;D  ;D
smutne, moze byc jedynie to, ze szukasz "znajomosci"  na necie     :o

horta:
Czesc Aga mam na imie Asia i chetnie z toba porozmawiam.Moze zaczniemy  wkoncu ten wątek ,a nie jak zwykle rozmowe nie na temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej