Ogólne > Kultura

Kabaret Cezary Pazury w Kopenhadze w listopadzie

<< < (4/6) > >>

psychopata:

--- Cytat: dunczyk transport w 02 Paź 2011, 10:55:39 ---Witam

To takie Polskie dowalić komuś nie wnosząc nic do tematu, tylko pogratulować elokwencji użytkownikowi lenewolf.
A na marginesie pewnie ty byłeś tym łosiem ponieważ:
- NIE POTWIERDZIŁEŚ WYJAZDU NA CZAS
- ZACHOWYWAŁEŚ SIĘ NIE ODPOWIEDNIO WULGARNIE
- NADUŻYWAŁEŚ ALKOHOLU
- PODAŁEŚ ZŁY NUMER DO KONTAKTU

--- Koniec cytatu ---
Oj panie Polesinski, z takim podejsciem do klienta to nie wroze sukcesow marketingowych.

Na marginesie, jakie to "podmioty i instytucje" torpedowaly Wasza impreze ;D? I czy dowiemy sie, kto wygral w konkursie na haslo? W sumie pora by byla, ponad pol roku minelo ;)

lonewolf:
Akurat-gwoli scislosci ,sam osobiscie nie korzystalem Szanowny panie Dunczyk Transport z panskich uslug,jedyne czym bylem to niemym swiadkiem panskiej niekompetecji w stosunku do klienta* w tym wypadku byla to moja siostrzenica,niedosc ,ze kabusewca nie stawil sie o wyznaczonej godzinie , na wczesniej umowionw miejsce,to nie bylo nawet komu odebrac telefonu w celu wyjasnienia sprawy tego samego dnia...wiec chyba jako klient mam prawo byc niezadowolony z panskich uslug,jak rowniez smiem watpic w organizacje tego typu imprezy..nieprawdaz,wyrazilem swoje zdanie a uwagi typu ..byl pod wplywem.. lub inne sa nie na miejscu-potwierdza sie tylko fakt iz korzystanie z uslug pana firmy jest ryzykowne...bo nie ma pan podejscia ani szacunku do klienta

Pozdrawiam
Nie dowalam  :)

kinia1:
Hey o ile mnie wzrok nie myli dziś 11 listopada ??i co w końcu z tym Cezarym? Nigdzie jak dotąd nie widziałam plakatów o jego występie no i jakaś taka cisza...

fiskeren30:
Pewnie stoi w polu gdzieś pod Wrockiem bo się "naszemu" przewoźnikowi auto rozdupcyło :D:D:D

Szybkidunski:
Witam Wszystkich
Chcialem podziekowac wszystkich co byli na kabarecie ktory ja organizowalem 11.11.11. Bardzo bylo fajnie i bardzo sie ciesze ze tyle fajnych ludzi poznalem w ten wieczor. Zycze wam wszystkim mily wieczor i do zobaczenia w krotce ;)

Pozdrawiam
Kuba - Glowny organizator kabaretu Cezarego Pazury

[Posted on: 13 Lis 2011, 16:58:45]
A jeste jedna zecz
Z wielka chcecia bym sie spotkal ze wszystkimi co krytykowali ten projekt i uslyszec jak byscie chcieli wziasc uddzial w nastepny projekt ;) Myslalem zebysmy staneli na Nørrebro Runddel i spiewac polskie koledy. Kto jest za? :)

Pozdrawiam
Kuba

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej