Ogólne > Kultura

Kabaret Cezary Pazury w Kopenhadze w listopadzie

<< < (5/6) > >>

seba08:
Koledy na Norrebro po polsku :) tego pewnie jeszcze nie było .Mógłbys dodac ankiete i powiedzieć kiedy chciałbyś tego wyczynu dokonac.Pozdrawiam

Szybkidunski:
Seba nie ma problemu tylko poddaj mi swoj numer telefonu to nawet zaprosze ciebie na kawe i wyplenisz mi fizycznie :) o i dostaniesz kopie tych piosenek co bedziemy spiewac :)

Pozdrawiam serdecznie
Kuba

Jomir:
Panie Kuba, a Pan sobie jaja robisz, czy Pan tak na powaznie?

Bron Boze, nie jestem zlosliwa, ale jakos mi Panskie wypowiedzi kabaretowo wygladaja.

A moze Pan to ten Pazura, czy jak?

seba08:
UUUUPPSS......prawie sie nadziełem widze ze lepiej nie pukać jeśli sie nie chce wejść :) Miełem zamiar przyjść z dziećmi noo ale w takim przypadku to lepiej sie wycofac twarza do ciebie i twoich kolegów.Miłego koledowania

[Posted on: 17 Lis 2011, 12:39:17]
prawie sie nadziałem

cortez06:
Witam serdecznie.Chcialbym bardzo podziekowac Kubie za trud i zaangazowanie ktore wlozyl w organizacje kabaretu.Denerwuja mnie wypowiedzi osob ktore nie byly,nie widzialy ale do krytykowania to numer jeden.Kuba nie musial nic robic.To byla jego dobra wola i checi.Dziekuje ci bardzo Kuba.Rob dalej swoje i nie przejmuj sie glupim gadaniem.Dzieki tobie swietnie sie bawilem i poznalem duzo fajnych ludzi.Spiewanie polskich koled to fajny pomysl.Gdybym spedzal swieta w Kbh to napewno wzialbym w tym udzial.Pozdrawiam serdecznie.Darek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej