Ogólne > Rodzina ...

duński paszport dla dziecka

<< < (3/4) > >>

Jomir:
Pierwszy raz slysze o pokazywaniu dziecka!!!
Tudziez o wystawieniu paszportu bez wniosku na paszport. Cos mi sie wydaje, ze bylas wciaz w szoku poporodowym :)

newbie12:

--- Cytat: Jomir w 01 Maj 2012, 22:51:36 ---Pierwszy raz slysze o pokazywaniu dziecka!!!
Tudziez o wystawieniu paszportu bez wniosku na paszport. Cos mi sie wydaje, ze bylas wciaz w szoku poporodowym :)

--- Koniec cytatu ---

Nie  :) wniosek wypełniła pani, która nas obsługiwała od razu w komputerze, my musieliśmy podpisać się, tak jak pisałam, na takim tablecie jak np. podpisuje się kurabusewi w pl odbiór przesyłki. A dziecko, cóż... zapytała czy mamy ze sobą więc wytargaliśmy małą z samochodu.
W Polsce zdarzyło mi się, że nie mogłam czegoś załatwić bo formularz był wypełniony nie takim kolorem długopisu albo pieczątka nie kwadratowa a okrągła, tudzież ostatnio był problem z załatwieniem dziecku dowodu osobistego bo zaniosłam odpis zupełny (który jest obszerniejszy) a nie skrócony aktu urodzenia, tak więc żadne duńskie dziwactwa mnie już nie zdziwią :)

anha:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Nie  :) wniosek wypełniła pani, która nas obsługiwała od razu w komputerze, my musieliśmy podpisać się, tak jak pisałam, na takim tablecie jak np. podpisuje się kurabusewi w pl odbiór przesyłki. A dziecko, cóż... zapytała czy mamy ze sobą więc wytargaliśmy małą z samochodu.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam to.
Wniosek wypełnił pan w okienku,my podpisaliśmy się na takim urządzeniu.Jako,że dziecko chodzące to pan poprosił aby stanęło przy miarce.
Acha,pierwszy paszport był na 2 lata,drugi jest na 5 (mowa jest o duńskim paszporcie).

Idris:
Dla jasnosci, mowimy tutaj o przypadkach gdy oboje rodzicow maja obywatelstwo polskie?

varszafiak:

--- Cytat: Idris w 02 Maj 2012, 13:09:48 ---Dla jasnosci, mowimy tutaj o przypadkach gdy oboje rodzicow maja obywatelstwo polskie?

--- Koniec cytatu ---
nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej