poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: zakladam nowy post.mozan powiedziec-superpost  (Przeczytany 20788 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 25
  • Reputacja: +5/-4
Odp: zakladam nowy post.mozan powiedziec-superpost
« Odpowiedź #60 dnia: 10 Lis 2011, 00:57:13 »
Oj Panowie, Panowie..... słabiutki ten Wasz wątek  ;D ;D słabego dealera macie  :D :D musicie zmienić ;D ;D.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
« Odpowiedź #61 dnia: 10 Lis 2011, 09:22:28 »
Moze bez dopingu wszyscy piszą... :) nie zauwazyłes .Nie zapominaj że chcąc nie chcąc też sie tu zapisałeś to napisz cos ciekawego                                                                                             zamiast krytykowac   ,a wogóle to drugi raz pytasz o dealera rozkrecasz mały biznesik?
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Lis 2011, 09:54:44 »
Moze bez dopingu wszyscy piszą... :) nie zauwazyłes .Nie zapominaj że chcąc nie chcąc też sie tu zapisałeś to napisz cos ciekawego zamiast krytykowac   ,a wogóle to drugi raz pytasz o dealera rozkrecasz mały biznesik?
Tym razem nie pytam, czytaj ze zrozumieniem. A co szukasz roboty?  ;D. Mój poprzedni post był w formie żartu - nie zauważyłeś z rana? ;D
Myślałem, że to wątek, w którym się coś pisze byle pisac, żartuje, chyba nie czuję bluesa - cóż różnica pokoleń ;D.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #63 dnia: 10 Lis 2011, 11:27:36 »
Tym sie tez zajmowałem z braku roboty z dziesięć lat temu ,ale forsa z tego sie rozpływa jakos i do tego stale ktoś za toba łazi  ;D                                                             Czemu bluesa nie czujesz toć poczucie humoru masz jak widze i do dinozaurow tez sie nie zaliczasz :P
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #64 dnia: 10 Lis 2011, 11:35:24 »
Tym sie tez zajmowałem z braku roboty z dziesięć lat temu ,ale forsa z tego sie rozpływa jakos i do tego stale ktoś za toba łazi  ;D                                                             Czemu bluesa nie czujesz toć poczucie humoru masz jak widze i do dinozaurow tez sie nie zaliczasz :P
Dobre  :D :D. To mnie rozbawiłeś i poczułem się z 10 lat młodszy ;D. Dzięki.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Lis 2011, 16:53:58 »
tak sie dzisiaj zastanawiam czy to jest w pożądku że były prezydent został pochowany miedzy królami Polski  na Wawelu  ???   Jego żona zreszta tez i to w poblizu  .Tak sie zastanawiam czy tez mógłbym sobie cos takiego załatwic np. zostac znanym osobnikiem rozpoznawanym z jakiegos powodu nieważne jakiego  i potem jak wyciagne  kopyta np. na raka trzustki ,marskosc wątroby albo utopie sie pijany w wannie to czy będe mógł byc pochowany na Wawelu   :)  Jak nie to może na Powązkach koło Jana Kiepury ,by mi spiewał... brunetki blondynki..... i razem byśmy zarywali panienki .Zaczynam myśleć o jakiejs naprawde dobrej polisie na ten jedyny w życiu moment

fiskeren30

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Lis 2011, 21:00:42 »
Pierwszym krokiem do rozpoznawalności może być wycieczka na auto-szrot w pobliżu Næstved i niezapłacenie za cokolwiek...oni tam mają ścianę sławy ze zdjęciami :D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #66 dnia: 10 Lis 2011, 21:00:42 »

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Lis 2011, 21:24:44 »
Dla mnie bez sensu nie odwiedzam szrotow jakichśtam nie interesuje mnie to nawet żeby tam wisieć  nooo bez przesady  :) :) :) :) co Ty mi proponujesz

Offline fazer057

• Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Lis 2011, 17:52:49 »
Nie wiem,czy wszedłem na odpowiedni post,ale czy ktoś może mi udzielić małych wskazówek,gdzie można pójść wieczorem na frederiksberg sie rozerwać ;D (pomijając granaty i inne tego rodzaju komponenty :P)?A może ktoś mieszka niedaleko i też ma ochote gdzieś wyskoczyć?Jestem otwarty na propozycje,bo niedawno sie przeprowadziłem i nie znam nikogo,ani nie orientuje sie gdzie można tu uderzyć poszurać nóżką po parkiecie;P?Ludzie pomóżcie,bo korzenie zapuszczam :-\ 

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #69 dnia: 16 Lis 2011, 18:41:53 »
Panorame udało mi sie dzisiaj oglądnąć i o Małyszu zaczęli ,myslałem ze znowu te skoki a tu SZOK 01.01.2012  STARTUJE W RAJDZIE DAKAR 

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #69 dnia: 16 Lis 2011, 18:41:53 »

Nowy tani sklep w Århus, Vejle, Bording

Zaczęty przez isurferDział Århus, Aalborg ...

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 25673
Ostatnia wiadomość 16 Wrz 2010, 23:34:14
wysłana przez roga
nowy

Zaczęty przez radek2518Dział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 9944
Ostatnia wiadomość 20 Lis 2009, 22:44:03
wysłana przez ,,,,,
Nowy Rok w Arhus

Zaczęty przez 3kicieDział Århus, Aalborg ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 7773
Ostatnia wiadomość 30 Gru 2010, 17:15:30
wysłana przez 3kicie
Nowy sklep, ale rumunski :)

Zaczęty przez zpatentemDział Kopenhaga

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 14270
Ostatnia wiadomość 06 Paź 2015, 17:09:46
wysłana przez happybeti
Nowy wygląd forum i portalu.

Zaczęty przez willyDział Informacje