Ogólne > Rodzina ...

Coś nie tak?!

<< < (6/7) > >>

greg1969:

--- Cytat: seba08 w 03 Gru 2011, 12:37:08 ---Pewnie ze lepiej wyedukowane ..w tym temacie  ;D modne od sporego czasu jest tutaj dildo party gdzie dziewczyny moga sie powymieniac sprzetem ;D ;D albo w grupie kilku kawalerow po 30stce z brodami jak druidzi spotykaja sie zeby pograc w wii potem troche sportu z wazeliną w roli głownej  ;D ;D Prawdziwa dunska wolność :)

--- Koniec cytatu ---

Sebciu aleś zajechał, chyba stary jestem ;D. Ten pierwszy człon twojej wypowiedzi to kumam ale ten drugi nic  ??? :D O co kaman ??? ;D

seba08:
No jak to nie rozumiesz  :) dziewczyny nie maja sprzętu swojego to muszą kupić my mamy gratis od allaha ;D tylko ze jak chce ktory połączyć + z+ to potrzebuje towotu zeby wał sie nie zatarł ;D ;D ;D Kiedys mnie taka sytuacja rozbroiła na dobrych pare minut .Patrze przez okno i widze ... no to juz normalka ze mozna  w Danii byc przypadkowym swiadkiem zblizenia sasiadow  :D Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)

fiskeren30:

--- Cytat: seba08 w 03 Gru 2011, 14:45:41 ---No jak to nie rozumiesz  :) dziewczyny nie maja sprzętu swojego to muszą kupić my mamy gratis od allaha ;D tylko ze jak chce ktory połączyć + z+ to potrzebuje towotu zeby wał sie nie zatarł ;D ;D ;D Kiedys mnie taka sytuacja rozbroiła na dobrych pare minut .Patrze przez okno i widze ... no to juz normalka ze mozna  w Danii byc przypadkowym swiadkiem zblizenia sasiadow  :D Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)

--- Koniec cytatu ---

Na własne oczy widziałem sytuację jak kolesie na niewinnie zapowiadającej się imprezce do spółki  zupełnie otwarcie robili z Ch... wariata, wysiadłem...dla nich to była normalka, dla mnie totalne zezwierzęcenie. Urwałem się z tego spędu zboków. Jakoś mi nie w smak ta duńska frywolność, szczególnie w kwestii zachowań seksualnych. Choć nie da się zaprzeczyć że normalni ludzie w duńskim społeczeństwie też funkcjonują ...

vordingborg:

--- Cytat: seba08 w 03 Gru 2011, 14:45:41 --- Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)

--- Koniec cytatu ---
Seba to pewnie były krasnale, jak powszechnie wiadomo ich kobiety też mają brody  ;D

inna:
No tak  ::) julefrokost czas zaczac oj bedzie sie dzialo  ::) ::) ::)

Oczywiscie pomijajac mnie bo coz zawsze bylam inna !!! :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej