Ogólne > Rodzina ...
Coś nie tak?!
Reksio:
JUTA: ja nigdzie nie wspomniałam o kasowaniu wątku tej panienki, mi jedynie chodziło o to, że w wieku trzydziestu kilku lat chyba mam zbyt podstarzałe podejście do niektórych spraw ;D
mawi:
ja najchętniej był kasowała takie ogłoszenia ,zdziry mężów się naszych zachciewa
to ogłoszenie to mnie nie zbulwersowało jak to :
--- Cytuj (zaznaczone) ---ANIA 26LAT Z VEJLE OFERUJE SPOTKANIA SPONSOROWANE
--- Koniec cytatu ---
myslałam że to ktoś kawal robi koleżance(zdarza się tu nawet często) zadzwoniłam , ogłoszenie jak najbardziej dała dziewczyna . Ale potem komentarze się pokazały ... (nie widzę chyba ktoś skasował ) ,to napisze w skrócie ..i delikatnie mówiąc klient tej pani nie za dobrze opisał panią Anię i jej kolegów .Jak śledzicie to na pewno wiecie o co chodzi
inna:
smiechu warte posty. Dziewczyna robi to na co ma ochote a skoro wy tak boicie sie o swoich mezow to chyba cos nie tak. Proponuje zmienic meza, bo tylko glodny pies jada poza domem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vordingborg:
--- Cytat: inna w 09 Lis 2011, 06:13:02 --- Proponuje zmienic meza, bo tylko glodny pies jada poza domem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Poco od razu takie radykalne rozwiązania może wystarczy "dać" tzn. nakarmić i pogłaskać :D
M z Horsens:
--- Cytat: inna w 09 Lis 2011, 06:13:02 ---smiechu warte posty. Dziewczyna robi to na co ma ochote a skoro wy tak boicie sie o swoich mezow to chyba cos nie tak. Proponuje zmienic meza, bo tylko glodny pies jada poza domem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Może i tak;D ;D ale zapomniałas że przy jednej dziurze to i kot zdechnie ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej