poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Coś nie tak?!  (Przeczytany 11462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fiskeren30

• Gość
Odp: Coś nie tak?!
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Lis 2011, 13:06:20 »
A moze pan wacka wygral na loterii skoro taki bezcenny  :D :D :D :D :D :D .

Bezcenny czy nie, przydaje się nie raz :) To dar natury a nie wygrana na loterii :)   Kiedy się urodziłem dostałem do wyboru; mieć nadzwyczajną pamięć albo być nadzwyczajnym amantem.....nie pamiętam co wybrałem :/

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Lis 2011, 18:16:31 »
A tak jakoś niedawno przeglądałem jakieś zachodnie wydawnictwo naukowe,a  w nim  była wzmianka o tym że naukowcom udało się wynaleźć panaceum dla kobiet mających  opory   jest nim "krem ściągający pory"

Offline Magda_lena

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Lis 2011, 20:02:00 »
A ja mysle że każdy facet który musi płacić babie za seks -to ostatnia pierdoła.
Potem jeden z drugim może syfa jakiego przywlec od takiej aparatki
 -bo kto wie może bez gumy daje za dopłatą? ::)

sodoma z gomorą.....

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +34/-32
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Lis 2011, 20:47:04 »
A Dania ponoc na wysokim poziomie stoi  z chorobami wenerycznymi  ???

"Chłopak próbuje poderwać dziewczynę:
- Czy ja Ciebie już gdzieś nie spotkałem?
- Możliwe - odpowiada dziewczyna - pracuję w klinice chorób wenerycznych."

:D

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 25
  • Reputacja: +5/-4
« Odpowiedź #19 dnia: 23 Lis 2011, 20:58:15 »
A Dania ponoc na wysokim poziomie stoi  z chorobami wenerycznymi  ???

Solvej co miałaś na myśli - leczenie, stopień zarażenia się - możesz jaśniej  ;D.?

Offline Solvej

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 9
  • Reputacja: +34/-32
« Odpowiedź #20 dnia: 23 Lis 2011, 21:09:57 »
A ktos mi ostanio z Polski chcial dopiec ta wiadomoscia bo gdziec przeczytal, ze w Danii najwieksza liczba zarazonych?? :)

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #21 dnia: 23 Lis 2011, 21:14:06 »
Czyżby duńczycu byli tak nabusezważni i uprawiali przygodny seks bez gumki?  ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 23 Lis 2011, 21:14:06 »

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
« Odpowiedź #22 dnia: 24 Lis 2011, 21:58:27 »
Czy Duny czy Polaki to jedno i to samo za mlodego zna sie zastosowanie gumy a potem to juz rutyna potem sa rozwody jak tu. To nienormalne nie wiedzieć co to rozwód w Danii ,ale nasi dokonuja tu cudownych wyczynów  ;D należy sie pochwała .Gość ma kochanke  ....wynajmuje z nia mieszkanie ...kochanka idzie do pracy na extras  a on w tym czasie do dyskoteki ....wciaga costam za drobne ,popija czyms  ;D... widzi super kobiete    ;) nawet nie rozmawiaja  tylko taniec ...potem  szybki numer wymiana numerów komorek na przyszłość i hajhaj  .....A tu ci za miesiąc  kolezanka z dyski wpada naprzeciw okien lowelasa i kamieniami wali w okiennice ...Skutek:   kochanka daje kopa ---ta przygodna zaznacza ze aborcji nie bedzie  ;D ;D ;D ;D Koniec   tylko zostaje mały problem po 9 miesiacach niesmak coreczka na dwa tygodnie w miesiacu pod opiekę,  zona w Polsce ,kochanka sie nabija  ;D ;D ;D   Tak to jest na emigracji  Jak mowi takie paskudne Amerykańskie powiedzenie   GŁUPI JAK POLAK    ;D ;D Chociaz z tym to bym polemizował bo Duńczycy chyba o moralności i wiernosci to mówią najcześciej humorystycznie :)
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline Magda_lena

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #23 dnia: 03 Gru 2011, 12:16:24 »
Oj tam oj tam, zaraz głupi jak polak! bo duńczycy też mądrościa nie grzeszą w tym temacie. 
A dunka co sie bzyk az obcymi chłopami po kątach, i na dodatek bez gumy -to mądra pewnie była że ho ho.
A niby takie wyedukowane społeczeństwo.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #24 dnia: 03 Gru 2011, 12:37:08 »
Pewnie ze lepiej wyedukowane ..w tym temacie  ;D modne od sporego czasu jest tutaj dildo party gdzie dziewczyny moga sie powymieniac sprzetem ;D ;D albo w grupie kilku kawalerow po 30stce z brodami jak druidzi spotykaja sie zeby pograc w wii potem troche sportu z wazeliną w roli głownej  ;D ;D Prawdziwa dunska wolność :)
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #25 dnia: 03 Gru 2011, 12:48:07 »
Pewnie ze lepiej wyedukowane ..w tym temacie  ;D modne od sporego czasu jest tutaj dildo party gdzie dziewczyny moga sie powymieniac sprzetem ;D ;D albo w grupie kilku kawalerow po 30stce z brodami jak druidzi spotykaja sie zeby pograc w wii potem troche sportu z wazeliną w roli głownej  ;D ;D Prawdziwa dunska wolność :)

Sebciu aleś zajechał, chyba stary jestem ;D. Ten pierwszy człon twojej wypowiedzi to kumam ale ten drugi nic  ??? :D O co kaman ??? ;D

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #26 dnia: 03 Gru 2011, 14:45:41 »
No jak to nie rozumiesz  :) dziewczyny nie maja sprzętu swojego to muszą kupić my mamy gratis od allaha ;D tylko ze jak chce ktory połączyć + z+ to potrzebuje towotu zeby wał sie nie zatarł ;D ;D ;D Kiedys mnie taka sytuacja rozbroiła na dobrych pare minut .Patrze przez okno i widze ... no to juz normalka ze mozna  w Danii byc przypadkowym swiadkiem zblizenia sasiadow  :D Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)

fiskeren30

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 03 Gru 2011, 15:02:32 »
No jak to nie rozumiesz  :) dziewczyny nie maja sprzętu swojego to muszą kupić my mamy gratis od allaha ;D tylko ze jak chce ktory połączyć + z+ to potrzebuje towotu zeby wał sie nie zatarł ;D ;D ;D Kiedys mnie taka sytuacja rozbroiła na dobrych pare minut .Patrze przez okno i widze ... no to juz normalka ze mozna  w Danii byc przypadkowym swiadkiem zblizenia sasiadow  :D Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)

Na własne oczy widziałem sytuację jak kolesie na niewinnie zapowiadającej się imprezce do spółki  zupełnie otwarcie robili z Ch... wariata, wysiadłem...dla nich to była normalka, dla mnie totalne zezwierzęcenie. Urwałem się z tego spędu zboków. Jakoś mi nie w smak ta duńska frywolność, szczególnie w kwestii zachowań seksualnych. Choć nie da się zaprzeczyć że normalni ludzie w duńskim społeczeństwie też funkcjonują ...

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #28 dnia: 03 Gru 2011, 15:07:47 »
Odchodze od okna ,ale chwila ... kurde ich jest trzech i mają brody  :) :)
Seba to pewnie były krasnale, jak powszechnie wiadomo ich kobiety też mają brody  ;D

inna

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 03 Gru 2011, 17:04:19 »
No tak  ::) julefrokost czas zaczac oj bedzie sie dzialo  ::) ::) ::)

Oczywiscie pomijajac mnie bo coz zawsze bylam inna !!! :P

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 03 Gru 2011, 17:04:19 »

rejestrować żone czy nie? - podatek, kwota zwolniona,

Zaczęty przez piotrekszDział Podatki

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 19114
Ostatnia wiadomość 12 Paź 2008, 13:59:51
wysłana przez Klingon
Pokłosie nie dla duńczyków

Zaczęty przez dania_dDział Hydepark

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 74578
Ostatnia wiadomość 07 Lip 2013, 01:30:31
wysłana przez aisak
UWAGA! Nie dla każdego A-kasse

Zaczęty przez animattDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 21888
Ostatnia wiadomość 08 Mar 2018, 03:50:19
wysłana przez animatt
Feriepenge - pracodawca nie chce wypłacić.

Zaczęty przez AsfaltDział Podatki

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 15975
Ostatnia wiadomość 22 Cze 2011, 18:30:58
wysłana przez tomekskive
Nie ma nic za darmo...

Zaczęty przez CzaryMaryDział Hydepark

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 26024
Ostatnia wiadomość 15 Kwi 2014, 13:26:04
wysłana przez CzaryMary