Ogólne > Hydepark
Poszkodowani przez firmę Scan-X Vikar
KOWALEWSKI:
INFORMUJĘ o rozpoczęciu postępowania przeciwko firmie Scan-X Vikar, CVR 32781721 Birkevej 78b, 5690Tommerup oraz- TEAMCO ApS orazCvr-nr: 30812433 Piasta 28/8, 58-160 Swiebodzice, Polska. Postępowaniem zajmuje się oddział związków zawodowych 3f w miejscowości Nyborg(5800) Vestergade 32,1
tel.70300824Dotyczy:braku wypłat, brak zapłaty za nadgodziny, brak tzw. feriepenge,świadectw pracy itp.
Poszkodowanych prosimy o zgłaszanie się bezpośrednio do placówki 3f lub korespondencyjnie na adres pawelkowalewski@hotmail.com
Zapewniamy darmowego tłumacza.
Sprawiedliwa:
Bardzo sie cieszę że rozpoczęło sie postepowanie bo takie wykorzystywanie pracowników i okradanie nie miesci się w głowie!
gumiscph:
To wszystko bardzo fajnie tylko ze dunskie wyroki sadowe nie sa prawomocne w PL :(
Marcinnow:
Duńskie wyroki sądowe, są jak najbardziej prawomocne w Polsce. Polska jako jeden z nielicznych kraji, ma podpisaną z Danią umowe, która zapewnia właśnie prawomocność wyroków. W praktyce wygląda to jednak inaczej. I niestety ale były przypadki, gdzie wydany wyrok w Danii przez duński sąd pracy, był uznawany za nieprawomocny przez sąd w Polsce. No ale sądy w Polsce działają własnym prawem:)
waldemar1973:
Scan-X Vikar, CVR 32781721 Birkevej 78b, 5690Tommerup oraz- TEAMCO ApS -To prawda pracowałem u tego Martina Jabłońskiego w tej firmie i wiem o jego dużych przekrętach z tych firm jakie robił mnie też nie rozliczył i oszukał na kasę to mój tel 516279349 ,a teraz w Opolu prowadzi serwis opon ,wiem jak płacił o oszukiwał ludzi na szklarniach a ich pieniędzmi kupował i handlował różne rzeczy firma była w Opolu z biurem na ul kurpiowskiej ,powienien dostać nauczkę za te swoje oszustwa jak ktoś ma jakieś pytania z miłą chęcią odpowiem telefon podałem pozdrawiam wszystkich . :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej