Ogólne > Hydepark
Poszkodowani przez firmę Scan-X Vikar
piotr1:
--- Cytat: waldemar1973 w 11 Maj 2013, 14:18:30 --- Scan-X Vikar, CVR 32781721 Birkevej 78b, 5690Tommerup oraz- TEAMCO ApS -To prawda pracowałem u tego Martina Jabłońskiego w tej firmie i wiem o jego dużych przekrętach z tych firm jakie robił mnie też nie rozliczył i oszukał na kasę to mój tel 516279349 ,a teraz w Opolu prowadzi serwis opon ,wiem jak płacił o oszukiwał ludzi na szklarniach a ich pieniędzmi kupował i handlował różne rzeczy firma była w Opolu z biurem na ul kurpiowskiej ,powienien dostać nauczkę za te swoje oszustwa jak ktoś ma jakieś pytania z miłą chęcią odpowiem telefon podałem pozdrawiam wszystkich . :)
--- Koniec cytatu ---
wiec waldek nie podawaj swojego numeru bo po cholere komu??zglos sie do 3f jak napisali powyzej
ThaBoss:
dobrze ze Polacy biora sie za dupe gratuluje i kibicuje .... nic mnie bardziej nie wkur**** jak takie wikarki na lewo. Grrr......
aisak:
Fajnie by jeszcze bylo , gdyby i dunkie wladze, niejako z automatu dobraly sie do dunskich firm, ktore podobnie oszukuja obcokrajowcow.... marzenie scietej glowy...
1941:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 19:16:36 ---Fajnie by jeszcze bylo , gdyby i dunkie wladze, niejako z automatu dobraly sie do dunskich firm, ktore podobnie oszukuja obcokrajowcow.... marzenie scietej glowy...
--- Koniec cytatu ---
Mam do Ciebie pytanie ale to w O niczym.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej