Regionalne > Århus, Aalborg ...
Wymiana opon
daniaa:
To zeby nie miec problemow to trzeba wszystkich na okolo "przekupic" do siebie? Tez mam znajomych dunczykow, ktorzy do domu zapraszaja :o Ale nie musialem ich "darami" oblaskawiac. I mechanika mojego nie mam zamiaru. Ja go szanuje - skoro w cenniku ma stawki w Koronach, a nie w ... makowcach.
--- Cytat: SOłTYS w 01 Gru 2011, 11:11:42 ---Ja rozdaje piwo ,sernik i makowiec ......Zeby dobrze zyc trzeba miec przyjacol i znajomych ... :-\
--- Koniec cytatu ---
reiwe:
Oj dyskusja zmierza w złym kierunku
Każdy chciałby mieć wymienione opony za 50DKK za sztukę jeżeli dodatkowy koszt to 4 polskie piwka
A jeżeli ktoś sobie chce ulżyć, że płaci po 100DKK i jest fajny to jego sprawa:)
JJ79:
Wymiana opon to nie zmiana buta. Ja akurat w tym przypadku liczę na specjalistów. Od 3 lat wymieniam jedynie w jednym warsztacie. Profesjonalizm i niska cena w polskim warsztacie to coś czego oczekuję zawsze. Wszystkie inne naprawy i serwisowanie swojego auta przeprowadzam także tam. Polecam, warto sprawdzić.
Teglvaerksvej 2, 8382 Hinnerup
Telefon: 26 13 41 99
Oczywiście jesli dla kogoś kompletna wymiana samych opon w cenie 350 koron to wysoka cena powinien postarać się znaleźć jakiegoś 'mechanika', który zrobi mu to metodą garażową za piwko :D :D :D
KIKI:
;D Reklama ;D
Reksio:
--- Cytat: JJ79 w 28 Sty 2012, 19:22:22 ---Wymiana opon to nie zmiana buta. Ja akurat w tym przypadku liczę na specjalistów. Od 3 lat wymieniam jedynie w jednym warsztacie. Profesjonalizm i niska cena w polskim warsztacie to coś czego oczekuję zawsze. Wszystkie inne naprawy i serwisowanie swojego auta przeprowadzam także tam. Polecam, warto sprawdzić.
Teglvaerksvej 2, 8382 Hinnerup
Telefon: 26 13 41 99
Oczywiście jesli dla kogoś kompletna wymiana samych opon w cenie 350 koron to wysoka cena powinien postarać się znaleźć jakiegoś 'mechanika', który zrobi mu to metodą garażową za piwko :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Taaa.. ja znam takiego :) Za 100 kr. bez piwka wymienia mi zawsze opony. Jest mechanikiem z własnym warsztatem, duńczykiem, który pomaga znajomym ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej