Regionalne > Århus, Aalborg ...

Wymiana opon

<< < (5/6) > >>

JJ79:

--- Cytat: KIKI w 28 Sty 2012, 19:31:05 --- ;D Reklama  ;D

--- Koniec cytatu ---

:) domyslam się, że na końcu zapomniałaś umiescić znak zapytania więc Ci odpowiem... Nie, nie reklama ... odpowiedź na pytanie :) Przeszedłem tez przez 'mechaników', których warsztaty garazowe i ceny byly niskie .. niestety 2 razy na wszystkie 3 musiałem dodatkowo płacic za naprawę naprawy a i okazało się, że delikatnie mówiąc zostałem naciagniety na zbędne koszta. "Mechanik" tani poinformował mnie, że olej i filtry zmieniac powinienem co 12 000 km w moim aucie .. jak się później okazało, u prawdziwego mechanika, zmiana tego oleju w moim aucie powinna być co 25 000 km :) Przejechałem wtedy już 3 wymiany :) więc sa to zbedne i dodatkowe koszta :)
Zasłodziłbym gdybym miał reklamować.. Sam wjazd na ten warsztat sprawi, że poczujesz się jak w prawdziwym warsztcie mechanicznym. Cała reszta utwierdzi Cie tylko, że miałem rację :)

KIKI:
Domysł jest zły  :) Poprostu odczułam ze reklamujesz swoja własna firme...Ale to tylko moje odczucia. Pozdrawiam.

leo1:
Z tym olejem to akurat twoj byly mechanik dobrze ci radzil zeby wymieniac czesciej anizeli zaleca producent ja u siebie zmieniam co 15 tys.km a nie co 25 tak jak zaleca producent (silnik diesla).Nie sa to niewiadomo jakie koszta zeby oszczedzac na oleju i jego wymianie,ja olej kupuje w pl.bo ten na ktorym jezdze nia ma w danii a ktory jest zalecany przez producenta do mojego silnika.

nutka53:
Oczywiście jesli dla kogoś kompletna wymiana samych opon w cenie 350 koron to wysoka cena powinien postarać się znaleźć jakiegoś 'mechanika', który zrobi mu to metodą garażową za piwko

350 koron to duzo i nie udawajcie zdziwienia gdy bedzie brakowac wam klijentow bo normalnie jest ze warsztaty lezace  poza duzymi miastami maja nizsze ceny bo mniej placa za lokale i wiedza ze klijenci musza do nich dojechac a benzyna nie jest za darmo no i czas tez sie uzywa. warsztat w pelni wyposazony w Århus na Lystrupvej przy stacji benzynowej UNO X wzial ode mnie(miesiac temu)za sciagniecie letnich opon z felg, zamontowanie zimowek wywazenie i 4 nowe wentyle 300 koron

greg1969:

--- Cytat: nutka53 w 08 Lut 2012, 23:28:02 --- .........wzial ode mnie(miesiac temu)za sciagniecie letnich opon z felg.........

--- Koniec cytatu ---
nutka53 to wcześnie zminiasz letnie na zimówki  :D :D no chyba, że zakupiłaś auto i było na letnich to sorki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej