Ogólne > Kultura
Kabaret Limo w Lutym 2012 w Kopenhadze
gumiscph:
--- Cytat: Solvej w 12 Sty 2012, 22:35:25 ---W takim razie za bilet na Ani mru mru zaplacilam za malo.
Ja Limo nie znalam, w YT popatrzylam to kilka skeczy znajomych, ale ogolnie malo widze w TV.
Jednak, (a niech tam!) , wybiore się, poszukam tylko znajomych chętnych pojechać ze mnę, abym z limem nie wrocila ;D :P
Pozdrawiam :)
--- Koniec cytatu ---
To ja poprosze zeby pamietac o tym ciescie co kiedys bylo obiecane ;D
Solvej:
--- Cytat: gumiscph w 12 Sty 2012, 23:15:26 ---To ja poprosze zeby pamietac o tym ciescie co kiedys bylo obiecane ;D
--- Koniec cytatu ---
To byly ciastka, przywioze Ci na nie przepis :P ;))))
martuchnam:
--- Cytat: lukashero w 12 Sty 2012, 22:21:25 ---300 kr to duzo?a myslisz ze transport z polski dla 7 osob kosztuje 1000 kr? a sala za darmo?moze kabaret przyjmie wynagrodzenie w naturze?
--- Koniec cytatu ---
mi chodzi o to co czytalam na stronie glownej..pierwsze 100 za iles tam a nastepne za iles tam..
300 akurat ie jest cena wygorowana
lukashero:
no to skoro cena nie jest wygorowana, a miejsc jest ograniczona liczba to na co czekac ???
Solvej:
Ograniczona liczba ? Eeee chyba nie, po prostu taki chwyt reklamowy z ta promocja ;) Jeśli przypadnie mi 101 bilet to przecież nie zaplace za niego 450 kr, czy tez 5tys kr z "groszami" jak na stronie glownej, nie pojde i tyle , phi :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej