Regionalne > Kopenhaga

CHOROBA!!

(1/7) > >>

MAXFIT:

Witam!!
Rozchorowałem sie na dobre zatoki,gorączka,krew z nosa.Po pracy udałem sie do lekarza przepisał mi primcillin 800mg 3x dziennie to konska dawka penicyliny,mija 3ci dzien przyjmowania osłabił mnie maksymalnie,lekarz nie powiedział kiedy mam wrocic do pracy,zaznaczył cos w kompie,i zyczył szybkiego powrotu do zdrowia,teraz mam problem nigdy nie chorowałem a dunczyk u ktorego pracuje mi nie wierzy,co mam zrobic??
mam isc spowrotem do lekarza w przychodni zeby wystawil jakies zaswiadczenie???POMOCY

tes:
Beznadziejny antybiotyk dostalas. Wez Dalacin C 300 mg co 8 godzin i po 3 dniach bedziesz zdrowa. Antybiotyk ktory dostalas nie przenika przez kosci i bez szans w zwiazku z tym na wyleczenie zatok. Mam nadzieje ze uda ci sie zdobyc na to recepte. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Hildegarda:
Najprostsze rozwiazanie:
podstaw pod nos swojemu sjak/chef swoja sysikringskort, gdzie stoi tel. nr. twojego lekarza i kaz mu do niego zadzwonic.
Bedzie chcial cokolwiek na papierze - to firma za to placi, nie Ty.

------------------------------

Pierwszy ludzki glos w kwestiach leczenia!!!!!!!!!!!To Julegave fra en Nisse på loftet?

neletop:
A dlaczego myslisz ze szef ci nie wierzy? Powiedzial cos?

Normalnie w Danii nie wystawiaja zwolnien - tylko na zyczenie i kosztuje to 400kr.
Jesli firma zyczy sobie zwolnienia, to najczesciej zwraca tez pieniadze, ale ty musisz je najpierw wylozyc u lekarza.

MAXFIT:
Szef nie wierzy gdyz moja frekwencja była 100%od 2lat do czwartku,kiedy dopadła mnie wysoka gorączka,
byłem u lekarza ,ale sytuacja jest taka poniewaz pracujemy do 23grudnia a pozniej mamy przerwę do swiąt a on wymyslił sobie ze mi sie nie chce pracowac i stosuje tricki by nie isc do pracy chory człowiek z niego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej