Regionalne > Kopenhaga
CHOROBA!!
neletop:
A ile czasu jeszcze zostaniesz w domu?
seba08:
Primicillin to jest tutaj lek na wszystko .Moja córka miała infekcje palca dostała Primicillin po tygodniu palec wyglądał jak do amputacji i do tego organizm wyniszczony .Żona na zapalenie oskrzeli Primicillin :D .Jak nie chcesz sie wykończyc kuracja antybiotykową to mozliwe że lepiej skonsultowac sie z innym lekarzem żeby do swiąt wyzdrowieć.Mam nr do polskiego lekarza, pracuje w szpitalu w okolicach cph .Z szefem to rzeczywiscie problem pewnie duzo pracy przed swietami i zaklada ze symulujesz czasem tak bywa
Reksio:
Z własnego doświadczenia na zatoki doradzam Doxycyklinę, pomaga rewelacyjnie, jest na receptę ale można to lekarzowi zasugerować mówiąc, że już ci kiedyś wcześniej na zatoki pomogło :)
roga:
...wez Dalacin,,,,, doradzam Doxycyklin,,,
a czy nie lepiej od razu zadzwonic do lekarza i powiedziec o objawach/braku skutecznosci przypisanego leku? Mam nadzieje, ze z goraczka nie pokazujesz sie w pracy. Pracodawcy musisz powiedziec tak jak jest, ze bierzesz antybiotyk masz goraczkei nie jestes w stanie przyjsc do pracy. To czy on Tobie wierzy czy nie - to jego sprawa.
ayme:
zmien lekarza na Ewe Zelkowicz w Kopenhadze na frederiksbergu, w poczekalni sami Polacy , mila sekretarka.
jak nie to zazadaj zmiany leku , troche udramatyzuj bo tutaj jak ktos jest grzeczny to znaczy ze nic mu nie jest i przesadza.
w mojej pracy pielegniarki przychodzily do pracy z zapaleniem zatok, bolem , temperatura, gadaly przez nos ale BYLY W PRACY.
i tego spodziewa sie twoj szef dunczyk ???nie wiem jaka masz prace , ale u nas niektorzy graja bohaterow(dunczycy)i wielu widzialam chorych w pracy ,zarazaja kolegow i pacjentow!
PS dobry lek na zatoki VEPICOMBIN antybiotyk oraz SURLID z grupy makrolidow szybko dziala.mozesz podpowiedziec te nazwy lekarzom i zaznaczyc ,ze je zawsze dostawales w Polsce i pomagaly-to przewaznie dziala bo oni boja sie ordynowac cos im nieznanego a Dalacin na zeby daja, nie wyklocisz sie zeby zmienili zdanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej