Regionalne > Kopenhaga
CHOROBA!!
neletop:
--- Cytat: aaa3 w 20 Gru 2011, 23:22:27 ---Od 3 dni rowniez zazywam Primicillin i czuje sie po nim fatalnie.
Moze tez powroce do lekarza, jak tak dalej pojdzie
--- Koniec cytatu ---
Antybiotyki sa malo skuteczne w walce z wirusami, wiec najczesciej nie daja rezultatow w przypadkach gryp, przeziebien.....
Mozna za to byc pewnym ze oslabia organizm - np. flore bakteryjna jelit.
MalaCzarna:
--- Cytat: neletop w 21 Gru 2011, 07:46:21 ---
Antybiotyki sa malo skuteczne w walce z wirusami, wiec najczesciej nie daja rezultatow w przypadkach gryp, przeziebien.....
Mozna za to byc pewnym ze oslabia organizm - np. flore bakteryjna jelit.
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się ,lepiej zafundować sobie dawkę mleka z(zgniecionym )czosnkiem.Pomoże na 100% i nie zniszczy organizmu!
Najgorsze jest mieć wirusa grypy(osłabia organizm) i dodać sobie zupełnie nie przydatny antybiotyk(osłabia organizm) w walce z wirusami.
[Posted on: 21 Gru 2011, 12:42:26]
--- Cytat: fiskeren30 w 21 Gru 2011, 07:20:38 ---OMG!!! Ta duperelka potrafi niemal wszystko; główkuje, maluje, usuwa ciąże i krawaty wiąże ;D ;D Szkoda że nie robi kawy :) Ostrożnie z takimi wynalazkami. Gdyby to było takie cudowne to dlaczego służba zdrowia z tego nie korzysta? Odpowiedź jest prosta; bo to urządzonko;
1. ma zerową skuteczność,
2. nie posiada żadnego atestu,
3. zapewne produkuje je firma typu "ja, mój szwagier i jego lutownica"
Takie "cudawianki" co jakiś czas pojawiają się na rynku.
--- Koniec cytatu ---
Oooo mamy formowego poetę ! ;D
No ta duperelka jeszcze sporo kosztuje ! Na razie nie mam opinii ,a szukam jej w internecie i natknęłam się na takie wytłumaczenie :
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=9830
Napiszę moje zrozumienie w bardzo nieprofesjonalny sposób, więc prosze się nie czepiać ;) :)
Częstotliwość organizmu ludzkiego wynosi:
od 1520 000 do 9460 000Hz.
Gdyby zastosować tą częstotliwość wobec człowieka to się udusi.
Pasożyty,grzyby ...i inne paskudztwa które doprowadzają do chorób mają o wiele niższą częstotliwość i jeśli ją zastosować nie zaszkodzi człowiekowi ale naszym robalom tak ,analogicznie uduszą się .W ten sposób pozbędziemy się przyczyny chorób.
Nie wiem czy dobrze to rozumie???
[Posted on: 21 Gru 2011, 12:54:49]
Filmik dobrze uwidacznia co się dzieje z paskudami w naszym organizmie podczas stosowania odpowiedniej częstotliwości Zapperem.
//www.youtube.com/watch?v=kELJRX9WsiQ
[Posted on: 21 Gru 2011, 13:42:25]
I warto zobaczyć tylko 33 sekundy
//www.youtube.com/watch?v=jSYcN5A1qJE
malami:
Witam.Choć minęło już dużo czasu od założenia tego wątku to pozwole sobie opisać mój przypadek.Jakiś czas temu coś mnie ugryzlo w twarz.Przez tydzień była tylko mała dziurka a potem ranka zaczęła puchnac,zmieniać kolor i wyciekala z niej wydzielina.Lekarz stwierdził,że to nic takiego,organizm walczy i tak musi być.No nic,minął dzień,dwa.Ranka zaczęła się powiększać i zwiększyła się ilość wydzieliny.Musialam powtórnie udać się do lekarza.Bez słowa wziął wykaz i dał receptę.Były to dwa antybiotyki.Primicilin 800mg i Heracillin 500mg.Pomijając już cenę za nie 470 koron która wydała mi się lekko wygórowana.Dostalam końską dawkę :2600 mg 3*dziennie......Po trzech dniach pojawiły się zawroty głowy,mdłości i bóle brzucha.Na piąty dzień odstawilam leki a szóstego dnia zaczelam przechodzić 3 dniowa mega migrenę..... Lekarz stwierdzi że tak musi być.....Ostrzegam przed tym antybiotykiem.Rana na twarzy goi się po użyciu maści z Polski.Pozdrawiam.
vordingborg:
A czy to przypadkiem nie było w czopkach ???
leo1:
Ja biore ten primicilin 800mg od dwoch dni bo mam infekcje rany i lekarz mowil mi ze jest to pencilina,narazie nic sie nie dzieje i ufam ze to mi pomoze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej