Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (47/50) > >>

psychopata:

--- Cytat: Idris w 10 Wrz 2013, 12:04:08 ---Psycho tylko, ze ja odnosze wrazenie ,ze nasz pro live dyskutant wyskoczyl z ta aborcja tylko po to by podjudzac i podyskutowac. Jakos tak na zasadzie nie mam juz argumentow to aborcje wcisne niech maja.
--- Koniec cytatu ---
Byc moze.

--- Cytuj (zaznaczone) ---A juz najgorsze co sie stalo to cala ta otoczka i wychodzenie na swiecznik.
--- Koniec cytatu ---
Tak. Ten sam szmatlawiec, ktory trzy miesiace wczesniej robil jej zdjecia w bikini na koniu i opowiadal o jej pasjach, pozniej dawal jej zdjecie z okrzykiem "morderczyni". Ze litosciwie nie wspomne nazwiska pani redaktor naczelnej, ktora zapewne weszac kase, wydala slynna ksiazke.

--- Cytuj (zaznaczone) --- Jaim jestesmy spoleczenstwem , ze byl popyt na takich celebrytow?

--- Koniec cytatu ---
No.

1941:

--- Cytat: Idris w 10 Wrz 2013, 12:04:08 ---Psycho tylko, ze ja odnosze wrazenie ,ze nasz pro live dyskutant wyskoczyl z ta aborcja tylko po to by podjudzac i podyskutowac. Jakos tak na zasadzie nie mam juz argumentow to aborcje wcisne niech maja.
Co do sprawy z Magda, moze i tak. Tyle tylko, ze to wyrachowanie i planowanie jest ze strony K przerazajace. Ja jestem w stanie zrozumiec ze kobieta nie chce dziecka ale zostaje przez spoleczenstwo , rodzine w jakims stopniu przymuszona do tego by go urodzic. Jestem w stanie zrozumiec, ze tego dziecka nie pokocha i w koncu zrobi mu krzywde powodowana emocjami, depresja czy nie wiem czym jeszcze. Ale to bylo dokladnie zaplanowane, przeprowadzone z zimna krwia i nie widac najmniejszej oznaki jakichkolwiek uczuc. Katolicyzm i dulszczyzna niewiele ma tu do rzeczy.
A juz najgorsze co sie stalo to cala ta otoczka i wychodzenie na swiecznik. Jakim jestesmy spoleczenstwem , ze byl popyt na takich celebrytow?

--- Koniec cytatu ---

No wpadlismy w kozi rog i teraz probojemy, z twarza jakos sie z tego wykaraskac hehehe.
Choc to jedynie mi sie podoba  ;) ;D ;D ;D

Idris:

--- Cytat: 1941 w 10 Wrz 2013, 12:17:36 ---
No wpadlismy w kozi rog i teraz probojemy, z twarza jakos sie z tego wykaraskac hehehe.
Choc to jedynie mi sie podoba  ;) ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
41 nie pochlebiaj sobie. Ani w kozi rog ani wykaraskac. jakos nie widze w ktorym momencie bylam chocby w poblizu tego koziego rogu

1941:

--- Cytat: Idris w 10 Wrz 2013, 12:32:53 ---41 nie pochlebiaj sobie. Ani w kozi rog ani wykaraskac. jakos nie widze w ktorym momencie bylam chocby w poblizu tego koziego rogu

--- Koniec cytatu ---

Hehehehe tak trzymaj hehehehe sie mnie nawet podoba  ;) ;D

happybeti:
Primo, 41- na JAKIE religie ja się powołuję? Przypomnij mi łaskawie , bo jakos nie potrafię sama ?
Secundo- co do rodzenia martwego dziecka- Ty rodziłeś???Ty w ciąży byłeś ??? Nie mając doświadczenia fizycznego, co to znaczy byc w ciąży, doświadczenia tego stanu , nie jesteś w stanie nawet sobie wyobrazić, co to znaczy DLA KOBIETY .
Po trzecie, ponieważ ządasz odwołania się do własnych doswiadczeń, nie nazywaj mnie i innych normalnych rozsądnych kobiet, które urodziły i wychowały swoje dzieci, morderczyniami, ok ? Ja nikogo nie zamordowałam , więc ...wyluzuj i przystopuj trochę, bo się zapędziłes.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej