Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (48/50) > >>

1941:

--- Cytat: happybeti w 10 Wrz 2013, 15:20:59 ---Primo, 41- na JAKIE religie ja się powołuję? Przypomnij mi łaskawie , bo jakos nie potrafię sama ?
Secundo- co do rodzenia martwego dziecka- Ty rodziłeś???Ty w ciąży byłeś ??? Nie mając doświadczenia fizycznego, co to znaczy byc w ciąży, doświadczenia tego stanu , nie jesteś w stanie nawet sobie wyobrazić, co to znaczy DLA KOBIETY .
Po trzecie, ponieważ ządasz odwołania się do własnych doswiadczeń, nie nazywaj mnie i innych normalnych rozsądnych kobiet, które urodziły i wychowały swoje dzieci, morderczyniami, ok ? Ja nikogo nie zamordowałam , więc ...wyluzuj i przystopuj trochę, bo się zapędziłes.

--- Koniec cytatu ---

Dodam, ze sam osobiscie popieram aborcje  ;)  ;D ;D ;D
Dlatego nie mam problemow z kara smierci co zdaje sie byc oczywiste  ;)

myszka0807:
 :o

aisak:

--- Cytat: 1941 w 10 Wrz 2013, 17:07:04 ---Dodam, ze sam osobiscie popieram aborcje  ;)  ;D ;D ;D
Dlatego nie mam problemow z kara smierci co zdaje sie byc oczywiste  ;)

--- Koniec cytatu ---
Twoje poglady, to Twoje poglady. Szanuje, ze jakies masz... Ale ten smiech/buzki...?

Tak z ciekawosci tylko, popierasz aborcje jako w miare szybka i skuteczna metode antykoncepcji?

Jomir:
Padlam :)  8) :P ::) :-[ az  sobie musialam poklikac na buzki :)

aisak:

--- Cytat: Jomir w 11 Wrz 2013, 10:31:20 ---Padlam :)  8) :P ::) :-[ az  sobie musialam poklikac na buzki :)

--- Koniec cytatu ---
No coz, ja stracilam 1 dziecko... wiem jaki to bol....  Jestem przeciwko aborcji, jako metodzie antykoncepcyjnej. Tu zacytowalam slowa znajomej Dunki, siostry mojego ex, pielegniarki ::), ktora w ten sposob, posiadajac juz 3 dzieci, potrakowala 5 nastepnych ciazy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej