Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (49/50) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 11 Wrz 2013, 10:43:28 ---No coz, ja stracilam 1 dziecko... wiem jaki to bol....  Jestem przeciwko aborcji, jako metodzie antykoncepcyjnej. Tu zacytowalam slowa znajomej Dunki, siostry mojego ex, pielegniarki ::), ktora w ten sposob, posiadajac juz 3 dzieci, potrakowala 5 nastepnych ciazy...

--- Koniec cytatu ---

Przykro mi ale Twoje zdanie w tym wzgledzie malo mnie interesuje.
Jestem za dopuszczalnoscia aborcji, a nie jakimis metodami. Odnioslem sie do tekstu HB i przytoczonych tam przykladow, natomiast jakies insynuacje i imputacje chorych mysli, mnie nie interesuja  8) 8) 8) Dziecko nie Ty jedna stracilas, podkresle to po raz wtory, juz tak dla dobitnosci mego zdania.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 11 Wrz 2013, 12:35:48 ---Przykro mi ale Twoje zdanie w tym wzgledzie malo mnie interesuje.
Jestem za dopuszczalnoscia aborcji, a nie jakimis metodami. Odnioslem sie do tekstu HB i przytoczonych tam przykladow, natomiast jakies insynuacje i imputacje chorych mysli, mnie nie interesuja  8) 8) 8) Dziecko nie Ty jedna stracilas, podkresle to po raz wtory, juz tak dla dobitnosci mego zdania.

--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, "chora mysl" , cytuje: "popieram aborcje". Jak bardzo chorym trzeba byc, by tak pisac :o ::)?

Ja odnosilam sie teraz do Jomir, nie do Ciebie, wiec nie interesuje mnie co podkreslasz, kogo kopiesz, i jakie inne wyuzdane emocje przy tym Ci towarzysza :D

1941:

--- Cytat: aisak w 11 Wrz 2013, 12:43:30 ---Tak, tak, "chora mysl" , cytuje: "popieram aborcje". Jak bardzo chorym trzeba byc, by tak pisac :o ::)?

Ja odnosilam sie teraz do Jomir, nie do Ciebie, wiec nie interesuje mnie co podkreslasz, kogo kopiesz, i jakie inne wyuzdane emocje przy tym Ci towarzysza :D

--- Koniec cytatu ---

Mysle, ze Twoja hipokryzja siega zenitu, a nawet go przekracza, zwalaszcza uzywajac okresleniaÆ kogo kopiesz i wyuzdanie, czasem warto sie jednak zastanowic  :(

1941:
Jak to przeczytalem, to nie mam cienia watpliwosci, ze przciwnicy kary smierci, tkwia w rozpaczliwym bledzie i powinni byc edukowani gdzies na specjalnych kursach z przysposobienia do zycia w spolecenstwie  8) Bo to co czytam nie jest normalne a posrednio akceptowalne przez nich w wyrazeniu braku poparcia dla kary smierci ba, nawet jakimis zludzeniami na resocjalizacje wynaturzencow :o  ::) Zdrowe i normalne spoleczenstwa w swej organizacji, maja prawo do samoobrony, przed takimi jak opisany, osobnikami.

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Ojciec-Szymonka-zatluklem-go-bo-nie-dal-mi-odpoczac,wid,15982095,wiadomosc.html?ticaid=6114e2

Poprosze o wypowiedzi.

myszka0807:
Dajcie spokoj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej