Ogólne > Hydepark
PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
inna:
Ja tez ja szok !!! Dla mnie ona od poczatku byla dziwna. Nie plakala bytla w stanie odp.na pytania itd. Dziwny jest ten swiat
JULIA1964:
--- Cytat: vordingborg w 31 Sty 2012, 22:52:52 --- i mali ludzie najczęściej zauważają
--- Koniec cytatu ---
no i co nie mowiłam ,,dziwne jet to wszystko ,,moze nie mały czlowiek wszystko widzi ,, a powinno byc prosty człowiek,,moje jest tym razem na wierzchu
JULIA1964:
--- Cytat: vaxa_rys w 31 Sty 2012, 22:40:29 ---
a wiesz, ze istnieje cos takiego jak szok, rozpacz? Roznie ludzie reagują w obliczu nieszczescia, sama nie wiesz jakbys sie zachowała, bo tego nie przezyłas.
--- Koniec cytatu ---
w fajny sposob okazywała szok . :o
JULIA1964:
--- Cytat: Solvej w 31 Sty 2012, 23:53:19 ---Ojej, przepraszam najmocniej JULIO, juz uciekam spac :)
Napisze, ze to nie nasze gdybanie, a media to robia. Tu sie tylko o tym dyskutuje, przekazuje informacje, mozna przyjac, ze to tez jakas pomoc w poszukiwaniu i nic przykrego nie piszemy. Poczytaj komentarze pod linkami , ktore wyslalam ... nawet nie podoba im sie to, ze sa na czarno ubrani- posadzaja rodzicow o najgorsze...... To jest chore!
Koniec filmu, ide spac. Dobrej nocy
ps. Lukashero, czas pokaze ...: )
--- Koniec cytatu ---
no i czas pokazał
Solvej:
Smutne i straszne :( Cala Polska szukala dziecka a matka taka szopkę robiła. Czułam, ze takie będzie zakończenie, jednak mialam nadzieje, ze dziecko będzie zylo :(
--- Cytat: JULIA1964 w 03 Lut 2012, 03:24:33 --- w fajny sposób okazywała szok . :o
--- Koniec cytatu ---
Przecież straciła dziecko w nieszczesliwym wypadku, wiedziała o tym od początku i nie Musiała wiele udawać, tylko dobrze grac role poszkodowanej.
JULIO już się tak nie pochwalaj bo obroslas w piórka. Dziecko nie żyje a Ty czujesz jakas satysfakcje z tego, ze Twoje myśli się sprawdziwy. Każdy coś podejrzewał, ale bal się napisać. Ja się bałam, bo oskarzyc kogoś o zabójstwo to .... :-\ brak slow.Chciałam się mylić.. :(
ps. oby jeszcze sie nie okazało , ze " .... bo ona wciaz plakala"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej